- 14:20 - Başsavcı Kadir Yalçın Özkubat Veda ziyaretinde bulundu
- 14:16 - Alacabel Tüneli 2026 yılında açılıyor…
- 14:09 - KONYA’DA UNUTULAN BİR DEĞER; ŞEYHZADE AİLESİ 3
- 14:06 - SEYDİŞEHİR’DE TARIMSAL ÜRETİME AVRUPA BİRLİĞİ’NDEN GÜÇLÜ DESTEK
- 13:59 - MESUDİYE YAYLA ŞENLİĞİ YAPILDI
- 16:17 - KONYA BÜYÜKŞEHİR'DEN SEYDİŞEHİR’İN 5 MAHALLESİNDE SİNEMA KEYFİ
- 13:58 - NEÜ Seydişehir Meslek Yüksekokulunda 15 Temmuz Temalı Fotoğraf Sergisi Açıldı
- 14:01 - Seydişehir, Bozkır Yolu Temeli Atıldı
- 08:40 - Seydişehir'de modern yüzü ile, Newcors kafe Hizmete Açıldı...
- 15:10 - ŞEHİTLER İÇİN MEVLÜT OKUTULDU
- 10:53 - CHP Konya Milletvekili Bektaş: Doğalgaza yapılan zamla vatandaşımızın sırtına bir yük daha yüklendi
- 10:50 - Kaymakam Mustafa Hamit Kıyıcı’ya hayırlı olsun ziyareti…
- 10:47 - AK Parti Seydişehir Teşkilatından Kaymakam Kıyıcı’ya Hayırlı Olsun Ziyareti
- 10:44 - SEYDİŞEHİR’DE FEN İŞLERİ EKİPLERİ YOĞUN MESAİDE
- 10:25 - BAŞKAN USTAOĞLU’NDAN KAYMAKAM KIYICI’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
12 Temmuz 2025 Cumartesi
H. Yüksel GÜLAY / SPOR AKTÜEL





MAÇLAR BAŞLADI
17 Ağustos 2019 Cumartesi 16:17
Lig maçları başladı, yeni futbol sezonumuz açıldı. Müsabakalar her sene daha mücadeleci daha çekişmeli geçiyor. Bu sezonda aynı geçecek. Her yıl üstüne koya koya ilerliyoruz. Avrupayla aramızda mesafeler var belki bir gün bu arayı kapatırız.
Kulüpler yasası daha çıkmadı. Sporumuzun kurtuluşu bu yasaya bağlıdır. Yasa yapılırken ince eleyip sık dokunmalı mali disiplini getirecek yönetimler iş başında olmalı. Yöneticiler mutlaka bu işten anlıyan profesyonel kişiler olmalı. Teknik direktörlerimiz günü kurtaracak adamlarla değil gençlere güvenerek işe başlamalı. Avrupanın Afrikanın yaşı başı geçmiş futbolcuları yurdumuza getirilmemeli.
Beynelminel başarılar için Üniversite eğitimine önem verilmeli. Gençlerde Selçuk Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Doktor öğretim üyesi Orhan Şener gazetelere açıklamalar yaptı. Spor üniversitelerine sahip olan ülkelerin sporcularının olimpiyat ve benzeri uluslararası müsabakalarda başarılı olduklarını ve bu üniversitelerin Türkiyede gerekli olması lazım geldiğinin altı çizildi. Artık kimse ben sporcuyum bana üniversite tahsili gerekmez demesin. İlim bütün spor dalları için geçerlidir. İnsanı donanımlı kılar.
Aylardır dedikodusu yapılan futbolda yayın krizi nihayet çözüldü. Süper lig maçları için Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) kulüpler ile yayıncı kuruluş anlaşmaya vardılar. Yayıncı kuruluş yetkilileri ile Futbol Federasyonu yetkilileri düzenlenen anlaşmayı beraber imzaladılar. İki aydır sürdürülen görüşmeler nihayet sonuçlandırıldı. Federasyon yetkilileri emeği geçenlere teşekkür etti. Bu anlaşmayla Türk sporu gelişip büyüyecek denildi. Marka değerimizin artacağı ve her iki tarafında kazanacağı vurgulandı. Süper ligin mali temellerinin güvence altına alındığı iyi bir anlaşma yapıldı. Bu yeni mutabakat ile tarafların tümünün ilerlemesi için finansal bir istikrar ortamı oluşturuldu.
Hem yayıncı kuruluşa ve hemde Futbol Federasyonumuza hayırlı olsun. İnşaallah bizlerde ağzımızın tadıyla maçlar izleriz.
Bu yazı toplam 1066 defa okunmuştur.
Yorum Ekle
Arkadaşına Gönder
Yazdır
Yukarı
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
ÖNE ÇIKANLAR
KONYA BÜYÜKŞEHİR’DEN DÜNYAYA ÖRNEK PROJE
Belediye spor evinde Yıldızeli spora kükredi
CHP kongresine doğru
Barınaktaki köpeklere kuduz aşısı yapıldı
600 yıllık meşe palamudu ağacına tescil çalışması
Seydişehir’de ‘SEYDİ’ markalı kimyasal ürünleri üretiliyor
“UYUŞTURUCU İLE MÜCADELEDE EYLEM PLANI’NA YÖNELİK İLETİŞİM STRATEJİSİ UYGULAMA REHBERİ
BAŞKAN TUTAL'DAN 15 TEMMUZ MESAJI
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim
Haber Yazılımı: CM Bilişim