• İstanbul21 °C
  • Ankara20 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Mahalle Başkanları Toplantısında Gündem “Yerel Seçimdi”
25 Ocak 2019 Cuma 10:12

Mahalle Başkanları Toplantısında Gündem “Yerel Seçimdi”

Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanlığı görevine getirilen Kemalettin Atalay, yeniden belirlenen elli beş mahalle başkanıyla toplantı yaptı.

 

Parti binasındaki toplantıda öncelikli olarak Mart ayında gerçekleştirilecek olan yerel seçimler ve cumhur ittifakı gündeme geldi.

 

 

Cumhur ittifakının önemi konusunda mahalle başkanlarına bilgi veren Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Kemalettin Atalay,” Belediye Başkan adayımızın belli olmasından sonra seçim sürecine girmiş bulunuyoruz. Bildiğiniz üzere 31 Mart tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimi ülkemiz için büyük öneme sahip, ülkemizin bekası için, ülke sevdası için liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın MHP Lideri Devlet Bahçeli ile yaptığı cumhur ittifakına biz teşkilat mensupları da uyacağız aynı doğrultuda adım atacağız. İttifak Belediye Başkanı Adayımız Mehmet Tutal'la ve siz değerli gönüldaşlarımızla çalınmadık sıkılmadık el bırakmayacağız. Yerel seçimlerin şimdiden ilçemize, ülkemize ve tüm dünyaya hayırlar getirmesini temenni ederim.” Şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 12361 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim