• İstanbul21 °C
  • Ankara18 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
MAKİNE PARKI HİZMET BİNASI TÖRENLE AÇILDI
28 Temmuz 2018 Cumartesi 11:19

MAKİNE PARKI HİZMET BİNASI TÖRENLE AÇILDI

Seydişehir Belediyesi Makine Parkı yeni hizmet binasının açılışı düzenlenen törenle gerçekleştirildi.

 

Seydişehir Belediyesi tarafından Taşağıl yolu üzerinde bulunan Makine Parkı Hizmet Binası açılışına Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci, Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Ahmet Cengiz Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr Hüseyin Arıkan, Protokol Üyeleri, Siyasi Parti İlçe Başkanlar, STK Başkanları, Mahalle Muhtarları, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının daire amirleri ve çok sayıda davetli katıldı.

 

Başkan Tutal; Seydişehir Belediyesi tarafından yapılan Bin 80 metrekarelik alanda yapımına başlanılan Makine Parkı Hizmet binasının yapımının kısa sürede tamamlandığını kaydetti.

 

Yerel yönetimlerde 4,5 yılın tamamlanmak üzere olduğunu kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; sizlere, Seydişehir'e bir söz vermiştik seçim beyannamemizde. 40 vaadde bulunmuş, bu vaadlerimizin 3-4 tanesini Büyükşehir yasası gereği onlar çalışmaya başladı. Diğer geri kalan vaadlerimizi elhamdülillah ya çalışmalarını tamamladık, ya da inşaatları devam ediyor. Ayrıca biz bu vaadlerimizin yanına 27 proje daha ekledik. Onlardan bir tanesi de şu an açılışını gerçekleştirdiğimiz araç parkımız "dedi.

 

Seydişehir Eti Alüminyum A.Ş tarafından yapılan ve daha sonra Seydişehir Belediyesine verilen binanın ömrünü tamamladığını kaydeden Başkan Tutal; makine parkı binamız derme çatma bir bina idi. Zor şartlar altında çalışılıyordu. Diğer projelerimizle birlikte hizmet binamızın inşaatına başladık. Kısa sürede tamamladık. Makine parkımız araç ve ekipman konusunda güçlü bir yer. Bizden önceki görev yapan Belediye Başkanlarımıza ben teşekkür ediyorum. Araç konusunda takviyelerde bulunmuşlar. Bizde 40 tonluk iş makinesinden, finisher ve tır gibi 35 araç takviyesi gerçekleştirdik.

 

Görev yapan arkadaşlarımızın daha sağlıklı ve modern bir çalışma ortamına ihtiyacı vardı. Yaz ve kış aylarında daha rahat çalışabilecekleri ve hizmet üretebilecekleri bir mekan hazırladık.Biz makine parkımız bünyesinde kamelyalarımızı, oturma guruplarımızı dışarıya iş yaptırmadan kendimiz üretiyoruz. Araçlarımızın tamir -bakım işlemlerinin yüzde 80'ini burada ustalarımız yapıyor. Ciddi bir oto kontrol sağladık. Hizmet veren arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Canhıraş bir şekilde 3-4 yıldır birlikte çalışıyoruz. Çalışmalarımızın Seydişehir'e büyük katma değeri oldu. Bizleri bu güzel mekanın açılışında yalnız bırakmadınız bunun için hepinize teşekkür ediyorum. Seydişehir'imize hayırlı uğurlu olsun "dedi.

 

Seydişehir Belediyesi kendi standartlarında kendi ölçülerinde diğer ilçelerde kıyaslandığında açık ara önde olan çok güzel hizmetler yapmakta olduğunu

kaydeden Kaymakam Aydın Erdoğan; alt yapı ve üst yapı hizmetleri noktasında vatandaş odaklı bir yönetim anlayışı ile güzel hizmetlere imza atmakta. Bu hizmet zincirini son halkasını araç ve makine parkıyla devam ettiriyor. Bu güzel tesisin bölgemize hayırlı olmasını temenni ediyor Belediye Başkanımıza ve çalışanlarına teşekkür ediyorum."şeklinde konuştu.

 

Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci; hizmet bekleniyor. Bunun karşılığında ne ektiyseniz onu biçersiniz. İnanın sizler fazlasıyla hizmete layıksınız. Ne yapsak azdır. Allah sizlerden razı olsun. Yapılan hiç bir şeyin karşılığı boş kalmıyor. İyilik yaparsanız iyilik, kötülük yaparsanız kötülük buluyorsunuz. Bu anlamda cenabı Allah her daim bizlere iyilik yapmayı, hizmet etmeyi ve karşılığında da iyilik görmeyi güzel muameleyle karşılanmayı nasip etsin. Hizmet deyince akla illa Milletvekilliği, Kaymakamlık, Belediye Başkanlığı gelmesin. Eğer bir insan evinin önündeki sıkıntılı bir şeyi kaldırıyorsa oda topluma bir hizmettir. Peygamberimiz sadakanın en küçüğü yerdeki bir engeli sıkıntıyı ortadan kaldırmaktır "diyor. Yeni makine parkı hayırlara vesile olur. Bu alamda hepimiz birlikte hizmet ediyoruz. Hizmet etmeye mecburuz. Türkiye güzel bir ülke. Allah'ın izniyle bu ülkeyi asla bölemeyecekler. Öyle güzel hasletlerimiz var ki, bu hasletler hiç bir zaman bir kenara itilemeyecek, atılamayacak. Cenabı Allah bu güzelliklerimizi daim kılsın diyor hepinizi saygı ve hürmetle selamlıyorum" dedi.

 

Protokol konuşmalarının ardından açılış katılan davetliler tarafından kurdela kesilirken açılışı yapılan yeni hizmet binası katılımcılar tarafından gezildi.

 

Açılışa katılan davetlilere Seydişehir Belediyesi tarafından yemek ikramında bulunuldu.

Bu haber toplam 842 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim