• İstanbul22 °C
  • Ankara19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
MEHMET IŞIKOĞLU ;"ALLAH SENDEN RAZI OLSUN BAŞKANIM"
07 Ocak 2019 Pazartesi 08:57

MEHMET IŞIKOĞLU ;"ALLAH SENDEN RAZI OLSUN BAŞKANIM"

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, hasta, yaşlı ve kimsesizleri fırsat buldukça ziyaret ederek hayır dualarıyla uğurlanıyor.

 

Hasta, yaşlı ve engelli vatandaşları hem merkezde hem de kırsalda ziyaret eden Başkan Tutal, Kızılcalar Mahallesinde ikamet eden Mehmet Işıkoğlu çiftini ziyaret etti.

 

Geçirdiği rahatsızlık sonucu vücudunun sağ tarafında sorun oluşan Mehmet Işıkoğlu'na eşi Kezban Işıkoğlu bakıyor.

 

Rahatsızlığı nedeniyle ihtiyacını karşılamakta zorlanan Mehmet Işıkoğlu, kendilerini ziyaret eden Başkan Tutal'a hizmetlerinden ve çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

 

Bir anda rahatsızlandığını kaydeden Işıkoğlu; Eşimden başka bakanım yok. Kardeşlerimde var. Fakat herkes kendi işinde gücünde. Allah razı olsun eşim bakıyor Başkanım Senden Allah razı olsun ziyaret ettin, halimizi hatırımızı sordun. Allah yardımcın olsun "dedi.

 

Kezban Işıkoğlu ise; "eşimin rahatsızlığından bu yana bakımını ben yapıyorum. Fakat sağ el ve ayağını kullanamadığı için zorlanıyor. İki kişiyiz. Yakınlarımız kardeşlerimiz var, hepsi ilgileniyor ama tabi ki zor oluyor. İş, güç derken her zaman çağıramıyoruz. Allah razı olsun sizden, hasta ve yaşlıların hastaneye götürülmeleri için araç tahsis etmişsiniz. Bizde faydalandık. Allah yolunuzu açık etsin. Bizleri unutmadınız şimdide ziyaretimize geldiniz başkanım teşekkür ederim" dedi.

 

İhtiyaç olduğu heran Işıkoğlu ailesinin yanlarında olacaklarını kaydeden Başkan Tutal; "sizlerin hayır duaları bizleri ayakta tutuyor. Allah sizlerden de razı olsun. Hastalık ve sağlık biz insanlar için. Bir ihtiyacınız olduğu zaman bizleri her zaman arayarak yardım isteyebilirsiniz. Arkadaşlarımız her zaman sizlerin yanında olur. Çünkü asıl biz sizin hayır duanıza ihtiyaç duyuyoruz. Hizmet etmek sadece alt yapı ve belediyecilik anlamında değil, insan ruhuna dokunabilmek ve zor günlerinde ve ihtiyaçlarında yanında olabilmektir "şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 966 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim