• İstanbul13 °C
  • Ankara15 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
MHP KONYA İL BAŞKANI KARAASLAN'DAN BAŞKAN TUTAL'A ZİYARET
08 Şubat 2020 Cumartesi 11:17

MHP KONYA İL BAŞKANI KARAASLAN'DAN BAŞKAN TUTAL'A ZİYARET

MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaaslan, Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal'ı makamında ziyaret etti.

 

MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaaslan, İl Başkan yardımcıları, Seydişehir İlçe Başkanı Eyüp Gül ,meclis üyeleri ve yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Mehmet Tutal'ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

 

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette MHP İl Başkanı Remzi Karaaslan ve beraberindeki heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Başkan Tutal, Seydişehir Belediyesi’nin çeşitli projeleri hakkında bilgiler vererek istişarelerde bulundu.

 

İl Başkanı Karaarslan, “Bildiğiniz üzere Sayın Liderimiz Devlet Bahçeli tarafından 6 ay önce göreve getirildik. Liderimiz Bahçeli’nin emrindeyiz. Allah’ın izniyle amacımız Milliyetçi Hareket Partisi’ni Konya’da öne çıkarmak. Güçlü olmamız için ilçelerimizi önemsiyoruz. Ziyaretimizin de amacı sizlerle tanışmak ve birlikte ülkemize hizmet etmektir” dedi.

 

Seydişehir'de birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarına devam ettiklerini kaydeden ve yoğun bir çalışma temposunda olduklarını belirten Başkan Tutal; Seydişehir Belediyesi olarak hemşehrilerimizi memnun etmek , onların arzuladığı, beklediği hizmetleri yerine getirmek için çalışıyoruz. Bu çalışmalarımızı gerçekleştirirken toplumun her kesimi ile kucaklaşıyor, onları dinliyor ve fikirlerine önem veriyoruz. Geçtiğimiz seçim döneminde Milletimizin iradesi, devletimizin bekası için Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli 'ye Cumhur İttifakı’na verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Belediyemiz hizmetlerinde herkesi ve her kesimi kucaklayarak, gönül belediyeciliğine hep birlikte devam ediyoruz" dedi.

Bu haber toplam 931 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim