• İstanbul13 °C
  • Ankara13 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
MHP Konya milletvekili Esin Kara
22 Eylül 2018 Cumartesi 10:39

MHP Konya milletvekili Esin Kara

Seydişehir de basın mensupları ile bir araya geldi Milletvekili Kara MHP 31 ilçeyi de kazanacak güçtedir
Konya Milletvekili Esin Kara tüm ilçelerde aday çıkaracaklarını ve 31 ilçenin tamamını kazanacak güçte olduğunu söyledi.
 
MHP ilçe binasında gerçekleştirilen toplantıya Milletvekili Esin Kara nın yanısıra MHP il başkan yardımcısı Veli Ayyürek,  ilçe başkanı Abdullah Söğüt, Önceki Belediye Başkanı Abdulkadir Çat, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı.
Milletvekili Esin Kara gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.
milletvekili Kara Genel Başkan Devlet Bahçeli bin selamlarıni getirdim diyerek başladığı konuşmasında, Seydisehir e teşekkür ziyareti için geldiklerini, her iki üç ayda bir gelerek sorunları dinleyeceklerini ve çözüm bulacaklarını belirterek, istek ve taleplerin ilçe başkanı Abdullah Söğüt e iletilmesini halinde ise kısa sürede çözüm bulacaklarını belirtti.
İttifak çalışmaları ile ilgili AK parti ile 30 ilde ittifak olabileceğini bu illerin kısa sürede açıklanacağını, ilçelerde ise ittifak olmayacağını, ilçelerde kendi adayları ile seçime gireceklerini belirten Milletvekili Kara, aday belirleme çalışmalarının kısa sürede tamamlanacağını söyledi.
İl başkan yardımcısı Veli Ayyürek ise adayımızın ülkücü ve MHP li olmasına dikkat ediyoruz diyerek aday belirleme kriterlerini açıkladı. 
Bu haber toplam 957 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim