• İstanbul14 °C
  • Ankara21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
MHP ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI
23 Kasım 2019 Cumartesi 10:39

MHP ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

Milliyetçi Hareket Partisi Seydişehir İlçe Başkanı Sayın Eyyup GÜL; 24 Kasım Öğretmenler Günü dolasıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan GÜL; “Öğretmenlerimiz sevgili çocuklarımızın, yarınlarımızın teminatı gençlerimizin hayata hazırlanmasında, iyi insanlardan müteşekkil bir toplum inşa etmeyi ve milli-manevi-kültürel değerlerinin yanı sıra evrensel ilkeleri de özümsemiş nesiller yetiştirmeyi temel amaç edinmişlerdir. Öğretmenliğin, sevgi, ilgi, anlayış, özveri, sabır üzerine bina edilen ve hiçbir maddi kıyas kabul etmeyecek ölçüde ulvi niteliklere sahip olan kutsal bir meslektir.

Öğrencilerimizin ilgi ve yetenekleri doğrultusunda yönlendirilerek bilimi rehber edinen, çağı takip eden, eleştirel ve yaratıcı düşünme yetisi gelişmiş, aklını ve duygularını özgür iradesiyle yönetebilen, öz güveni yüksek, sorumluluklarının idrakinde, üretken, sanata duyarlı, hayata sevgi ve saygı ekseninde bakan, adil ve ahlaklı bireyler olarak yetiştirilmesi de asli hedeflerimizdendir. Ülkemizin daha da kalkınması için 'biz' anlayışıyla yol alan bir zihniyetin geliştirilmesi hayati bir öneme haizdir.

“Dünyanın her tarafında öğretmenler insan topluluğunun en özverili ve saygıdeğer unsurlarıdır.” diyen ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün başöğretmenliğe adım attığı 24 Kasım tarihi her yıl ülkemizde Öğretmenler Günü olarak kutlanmaktadır. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Atatürk “Öğretmenler, yeni nesil sizin eseriniz olacaktır.” derken de öğretmenin toplum açısından ne denli önemli olduğunun mesajını vermek istemiştir. İnsanlara öğretmenin değerini anlatan başöğretmen Atatürk’ün izinden giden çok kıymetli öğretmenlere Öğretmenler Günü’nde güzel duygular hissettirmek, sevildiklerini ifade etmek onlar için büyük mutluluk olacaktır.

Bu vesile ile başta hayatını kaybeden tüm eğitimcilerimizi saygı, minnet ve rahmetle yâd ederek, emekli olan öğretmenlerimize sağlıklı ve huzurlu bir yaşam temenni ediyor, sevgi, emek ve özveri ile yeni nesillere rehberlik eden ilçemiz eğitim camiasının değerli öğretmenlerinin ve eğitim gönüllülerinin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutlarım.” Dedi.

Eyyup GÜL

Milliyetçi Hareket Partisi

Seydişehir İlçe Başkanı

Bu haber toplam 756 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim