• İstanbul22 °C
  • Ankara24 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
MHP RAMAZAN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI
03 Haziran 2019 Pazartesi 09:50

MHP RAMAZAN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

Milliyetçi Hareket Partisi Seydişehir İlçe Başkanı Sayın Eyyup GÜL, 4 Haziran 2019 Salı günü başlayacak olan “Ramazan Bayramı” münasebetiyle ilgili bir kutlama mesajı yayınladı.

 

Başkan GÜL mesajında şu ifadelere yer verdi: Öncelikle tüm halkımızın bayramını kutlarım. Ramazan ayının “İyiliği şefkati ve merhameti bol mübarek bayramına çok şükür ulaştık. Ramazan ayında kurulan dostluklar, yapılan gönüller ve kazanılan hayır duaları bayram ile feyzin doruğuna ulaşmaktadır. Ramazan bir olmaktır, birlik olmaktır, birlikte olmaktır. Ramazan Bayramı’nda yanımızda olanlara şükür edip, uzakta olan yakınlarımızı özlemle yâd ederken, gazi ve şehitlerimizi rahmetle, minnetle anıyorum.

Bir çiçeğin açması baharı müjdeler. Ve baharda gelincikler en güzel başlangıçları müjdeler. İnşallah bu bayram hayatımızda yeni başlangıçların müjdecisi olması dileklerimle Cenabı Mevla’dan; dünya ve Türkiye üzerindeki zulmün durmasına, insanlığın barışına ve Türkiye de Hak ve haklıdan yana olan adaletin tecelli etmesine vesile olmasını diliyorum” dedi.

 

Şeker tadında, nice bayramlara…

 

Not: İlçe teşkilatımızda bayramın birinci günü saat: 13,00-14,30 arasında bayramlaşma yapılacaktır. Tüm halkımız davetlidir.

 

Eyyup GÜL

Milliyetçi Hareket Partisi

Seydişehir İlçe Başkanı

Bu haber toplam 961 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim