• İstanbul23 °C
  • Ankara27 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
MİLLET BAHÇESİ ÇALIŞMALARI HIZLA DEVAM EDİYOR
26 Eylül 2020 Cumartesi 10:46

MİLLET BAHÇESİ ÇALIŞMALARI HIZLA DEVAM EDİYOR

 

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, çalışmalarına başlanılan Millet Bahçesinde incelemelerde bulundu.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Millet Bahçesi yapılması yönünde verdiği talimat ve proje kapsamında Seydişehir Nevzat Bey Tepesinde başlanılan Millet Bahçesi yapım çalışmalarına başlandı.

 

Çalışmalarına başlanılan Millet Bahçesinde incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Mehmet Tutal, alan içerisinde bulunan düğün salonun yıkıldığını çalışmalarının hızla devam ettiğini kaydetti.

İmara ilişkin tüm işlemleri tamamlanan ve Toki tarafında ihalesi yapılan ve bu kapsamda inşa faaliyetlerine başlanan alanda Başkan Tutal, yapım firmasının yetkililerinden bilgi aldı.

Millet Bahçesi projesinde, kafeterya, kütüphane, sosyal donatı alanları, konferans salonu, tenis kortu, voleybol, basketbol ve futbol sahaları, millet kıraathanesi, yürüyüş parkuru, dinlenme ve piknik alanları, oyun grupları ve botanik bahçesi bulunacak. Seydişehir Millet Bahçesi, ihalede belirtilen 300 günlük süre içerisinde tamamlanacak.

Çalışmaların yoğun şekilde devam ettiğini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, "İihalesi 20 Şubat’ta yapılan Millet Bahçemizin çalışmalarına başlandı. İçerisinde bulunan Düğün Salonu ve mevcut depolar kaldırıldı. Millet Bahçemizin yapımı yaklaşık bir yılda tamamlanacak. Projenin teslim süresi 300 gün. Bu süre sonunda inşallah halkımızın kullanımına açacağız. Millet Bahçesinin, Seydişehir’e yapılması konusunda bizlere desteklerini esirgemeyen Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum’a, Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay’a teşekkür ediyorum’’ diye konuştu.

Bu haber toplam 1074 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim