• İstanbul13 °C
  • Ankara15 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun eşi
05 Mayıs 2023 Cuma 14:11

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun eşi

Selvi Kılıçdaroğlu Seydişehir'de büyük ilgi gördü

 

 

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu Seydişehir'de büyük ilgi gördü.

Selvi KIlıçdaroğlu’na Konya 1. sıra Milletvekili adayı Barış Bektaş, eşi Müberra Hanım, Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, CHP İl Başkanı Bekir Yaman, Seydişehir İlçe başkanı Orhan Özel partililer ve vatandaşlar eşlik etti.

Kılıçdaroğlu, ilk önce Boyalı köyünde çilek yetiştiren kadınları, ardından da tekstil fabrikasında çalışanlar bir araya gelerek, sorunlarını dinledi.

Çalışan kadınlar ile samimi görüntüler veren Kılıçdaroğlu, karşılıklı görüş alışverişinde bulundu ve samimi sohbetler yaptı.

Selvi Kılıçdaroğlu; “Emeğiyle toprağa, aşa, hayata değer katan kadınlarımız iyi varsınız, Beklediğiniz günler yakındır, mutlaka gelecek. Bahar ülkemizin her tarafında hasretle bekleniyor”  müjdesini sizlere vermek istiyorum. Dedi.

Selvi Kılıçdaroğlu üretici kadınlar ve teksti fabrikasında çalışanlar kadınları ziyaretinin ardından, Türk tasavvufunda önemli rol oynayan Seydişehir de Abdallar mahallesi olarak adlandırılan yerleşim birimini ziyaret etti, burada kadınlar ile bir araya geldi.

Burada kadınlarla sohbet eden Selvi Kılıçdaroğlu sorunları dinledi,  mahallede bulunan çocuklara pamuk şekeri ve oyuncaklar dağıttı.

 

 

Bu haber toplam 1290 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim