• İstanbul22 °C
  • Ankara26 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ “ASKIDA EKMEK PROJESİ” BASIN BİLDİRİSİ
30 Temmuz 2018 Pazartesi 08:50

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ “ASKIDA EKMEK PROJESİ” BASIN BİLDİRİSİ

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin ”Askıda Ekmek Projesi”nin hayata geçirmek gerektiğini beyan edip ve beyanatının devamında "Hali vakti yerinde her vatan evladı kendisine en yakın ekmek fırınına gitmeli. Eğer 2 ekmek alacaksa 3 ekmek parası ödemeli. Bir ekmeğin askıya alınmasını fırıncıyla paylaşmalı. Fakir fukara kardeşlerim, durumu yerinde olmayan insanlarımız fırına veya ekmek satılan yerlere gittiğinde 'Bana askıdan bir ekmek verebilir misin?' diyebilmeli. Böylelikle kültürümüzün dayanışma ve yardımlaşma dinamikleri harekete geçirilebilmeli. Unutmayalım ki inancımız 'Komşusu açken tok yatan bizden değildir.' esasına dayanmaktadır." Dedi.

“Ekmeğin aslanın ağzında olduğu günümüzün şartlarında, atalarımıza layık bir tavırla “Askıda Ekmek Projesi” ni başlatmış bulunmaktayız. Proje kamuoyuna yansıdıktan sonra, toplumumuzun yoksullara ve ihtiyaç sahiplerine el uzatmadaki geleneksel erdemlerini aksettiren ve zaman zaman çeşitli yerlerde münferit olarak sürdürülen bir milli geleneği necip ve hayırsever Türk Milletinin gönülden sahiplendiği görülmektedir.

Milliyetçi Hareket Partisi Seydişehir İlçe Başkanlığı olarak Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin yukarıdaki beyanlarına istinaden tüm Türkiye de “Askıda Ekmek Projesi”nin hayata geçirilmesi talimatları doğrultusunda, bizlerde üstümüze düşen görev ve sorumluluk bilinci ile Seydişehir de Fırıncı esnafları ile görüşerek, hayata geçirilmesi gereken “Askıda Ekmek Projesi” ne destek vermelerini görüşüp, bu konuda yardımcı olmalarını istedik. Milliyetçi Hareket Partisi Seydişehir İlçe Başkanlığınca kampanyaya kendi arkadaşlarımızın katkıları ile yardımcı olacağımızı ve Seydişehir de ki tüm hayırsever insanlarımızın da katkı yapacağına inanarak “Askıda Ekmek Projesi”ni bugün itibariyle başlatıyoruz.

Şimdiden kampanyamıza destek olan Fırıncı esnafına, arkadaşlarımıza ve destek verecek olan tüm hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür eder, saygılar sunarım. 30.07.2018

 

Abdullah SÖĞÜT

Milliyetçi Hareket Partisi

Seydişehir İlçe Başkanı

Bu haber toplam 952 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim