• İstanbul21 °C
  • Ankara20 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ'NDEN İTTİFAK ZİYARETİ
11 Mart 2019 Pazartesi 08:55

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ'NDEN İTTİFAK ZİYARETİ

Cumhur ittifakı kapsamında MHP Konya teşkilatı Seydişehir’e ziyaret gerçekleştirdi.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, Milliyetçi Hareket Partisi Konya İl Başkanı Av. Murat Çiçek, Ülkü Ocakları il Başkanı Mustafa Taha Çini 31 Mart seçimlerinde Cumhur İttifakı AK Parti Adayı Mehmet Tutal'a destek için Seydişehir’de seçim çalışmalarına katıldı.

Sırasıyla MHP İlçe teşkilatını, AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezini ziyaret eden MHP Konya heyeti, Ak Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, Belediye Başkan Adayı Mehmet Tutal, MHP İlçe Başkanı Eyüp Gül ve belediye meclis üyesi adayları ile ilçedeki seçim atmosferi hakkında bilgi alışverişinde bulundular.

Milletvekili Kalaycı konuşmasının başında parti olarak Seydişehir'de Mehmet Tutal'ı Konya Büyükşehir’de ise Uğur İbrahim Altay'ı destekleyeceklerini belirterek "Genel Başkanlarımızın Cumhur ittifakı oluşması sürecinde MHP tarafını yürütenlerin birisi de bendim. Pazarlık olmadı. Samimi ve dürüst bir şekilde ahlaki bir anlaşma yapıldı. Türkiye zor bir süreçten geçiyor. Vatan elden giderse ne yaparız? Bize düşen Cumhur ittifakının başarısı için var gücümüzle çalışmaktır. Cumhur ittifakının adını dahi  Devlet  Bahçeli  koymuştur. 31  büyük  şehir  21  ilde ve  ilçelerinde  ittifak yapıyoruz. Samimi ve  dürüst  bir  karar  alındı. Pazarlık  değil,  ilkeler ortaya konuldu. 30 Mart 2014 de yerel  seçimlerde oy  oranına  göre aday belirleme  çalışması yapıldı. Burada yapacağımız seçim yalnızca bir yerel seçimden ibaret değildir. Bu aynı zamanda ülkemizi bölmeye çalışan dış mihraklara karşı yürüttüğümüz bir savaştır. Hükümetimizin meşruiyetini tartışmaya açık hale getirmeye çalışan şer ittifakındaki yapılar ve terör örgütlerindeki birliktelik manidardır. Onların ülkemizi bölmedeki birlikteliği bizi bir araya getiren tutkaldır. Vakit koltuk kavgası vakti değildir. Böyle bir süreçte AK Parti’den ve MHP’den ayrılarak koltuk hırsları ve şahsi menfaatleri için davasına ihanet eden kişilere prim verilmemelidir.  Artık MHP’lilere ve ülkücülere düşen Cumhur  ittifakının başarısı  için var gücüyle  çalışmaktır” dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Kalaycı, konuşmasının sonunda ise şunları söyledi:

"15 Temmuz'da Başbakanı arayarak bu bir darbe girişimidir diye hükümeti uyaran Sayın Devlet Bahçeli olmuştur.

Allah’ın izni ve halkımızın feraseti ile bu darbe püskürtüldü. Daha sonra terörle mücadelede büyük başarı sağlandı. Yurt dışı operasyonları yapıldı. Elbette terörle mücadele MHP'nin desteği ile yürüyor."

-BİR VE BERABERCE ESNAF ZİYARETİ-

 

Kalabalık bir halde esnaf ziyareti yaparak gövde gösterisi yapan heyet, İlçe esnafının sıcak ve samimi karşılamalarından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Bu haber toplam 793 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim