• İstanbul14 °C
  • Ankara14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
MİNİK ÖĞRENCİLER ÇOCUK FESTİVALİNDE BULUŞTU
08 Şubat 2019 Cuma 14:09

MİNİK ÖĞRENCİLER ÇOCUK FESTİVALİNDE BULUŞTU

Seydişehir Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Çocuk Festivali’ törenle açıldı.

Geçtiğimiz günlerde Seydişehir Atatürk Kapalı Spor Salon’unda, 31 Ocak 3 Şubat tarihleri arasında yapılacak olan çocuk festivali, Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve protokol üyeleri ile birlikte 1 Şubat Cuma günü törenle açıldı.

Seydişehir Belediyesi’nin düzenlediği, Başkan Mehmet Tutal’ın katıldığı festivale, AK Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, Gençlik ve Spor Müdürü Soner Balcı, Seydişehir Belediyesi Meclis üyeleri, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Meryem Semerci ve üyeleri, Seydişehir Belediyesi birim müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İlk ve ortaokul çağındaki çocuklara yönelik olan festivalde; satranç, masa tenisi, mas güreşi, mangala, matrak, langırt, jenga, halat çekme, mendil kapma, balon patlatma, bilek güreşi, spor gösterileri, şişme oyun parkı gibi etkinliklerle çocuklar doyasıya eğlenmiştir.

Çocukları eğlendirmek, eğlenirken öğrenmelerini ve boş vakitlerinin verimli geçmesini sağlamak amacıyla yapılan festivalin, amacına ulaştığını belirten Başkan Tutal ‘’Çocukların, havanın soğuk olması sebebiyle evlerinde sıkıldığını düşünerek, onları cep telefonu, bilgisayar gibi nesnelerden uzaklaştırmak ve sosyalleştirmek için yaptığımız festivalde, çocukların ne kadar mutlu olduğunu gördüm. Çocukların mutlu olması demek, ailelerin mutlu olması demektir; ailelerin mutlu olması demekte, bizim mutlu olmamız demektir. Bu tür etkinliklerin devamını getireceğiz’’ şeklinde konuştu.

Festival sonunda çocuklara çeşitli ikramlar ve hediyeler verildi.

Bu haber toplam 848 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim