• İstanbul13 °C
  • Ankara7 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Muammer Urhan "Algı operasyonuna Rağmen Seçimi Kazanacağız."
27 Mart 2019 Çarşamba 09:45

Muammer Urhan "Algı operasyonuna Rağmen Seçimi Kazanacağız."

 

 

algi-operasyonu-2.jpg 

İyi parti Belediye başkan adayı Muammer Urhan Seçim koordinasyon önünde düzenledikleri toplantıda partilere hitap etti.
Konya İl başkanı Gökhan Tozoğlu, İlçe Başkanı Yılmaz Dönderici’nin de bir konuşma yaptığı akşam geç saatlerdeki miting havasına dönüşen toplantıda konuşan Seydişehir Belediye Başkan adayı Muammer Urhan Allah  nasip  etti 10 sene   Nefsimize  alet  olmadık. Partizanlığa alet olmadık. İsraf yapmadık. Seydişehir için  çok  çalıştık. Allah nasip ederse tekrar seçilirsek bu güzel hizmetlerimize daha yenileri eklemek niyeti ile yola çıktığını söyledi.
Urhan konuşmasında müthiş  bir algı operasyonu ile  karşı  karşıya  olduklarını ama  bu seçimi  kendilerinin  kazanacağını söyledi.
İlçe  başkanı ,Dönderici ise  Seydişehir’i  eskisi  gibi  büyütmeye  talip  olduklarını ve  iddialı  olduklarını  belirterek  bu seçimi ya  alacağız  ya  alacağız dedi.
Kendilerinin  döneminde hafif sanayi  bölgesini  kurduklarını şimdi  orada  yedi yüz  insanın istihdam  edildiğini belirten  Urhan;’’Beton  santralini  biz kurduk.Kuğlu  piknik  alanı bizim eserimiz.130 KM lik  alt yapı yaptık.Arsa  satmadık.Borç  bırakmadık.Benden sonrası  15 yıl içerisinde  yapılanları biz  10  yıl içerisinde  üç  katını  yaptık.Allah  nasip ederse tekrar  başkan  olursak kapatılan parke,büz  ve  bordür  imalatına  tekrar başlayacağız.Tuğla  fabrikasını kuracağız.Antalya    çevre yoluna ve  Termal  bölgesindeki  yol  üzerine   kadınlarımızın el  işlerini ve ürünlerini  değerlendireceği 150  bedesten tipi  satış  dükkanları  kuracağız.Kurduğumuz  bu  fabrikalarda v  çevre  yolundaki  dükkanlarda bin e  yakın kardeşimiz evine  ekmek  götürecek  aş  götürecek. ’dedi.
Başkan  adayı  Urhan,başkanlık döneminde  belediyenin  malını  çarçur  etmediklerini  kendi  dönemlerinde 125 kişi ile  bu  hizmetleri  yürüttüklerini şuanda  ise 325 kişinin belediyede  çalıştığını belirterek ;’’Araştırdık .Araştırmalarımızda  gördük  ki  bu israfa  giden  para  15 yılda  150  milyon bu  para  ile en az 7 yüz işsizimize iş  imkanı  sağlanabilirdi.Bizde ramazan eğlenceleri,iftar yemekleri ve fuzülü  harcanan paralar olmamıştır.Allah  nasip  ederse yine  Belediye’yi en  verimli  bir şekilde biz  yönetiriz.’’şeklinde konuştu.
Urhan  konuşmasının  sonunda ‘’Mütiş  bir  algı  operasyonu  var.Korkunç  bir  iftira  ve  karalama  ile  karşı  karşıyayız.Yok  falanla  bizimle  yok  filanca  bizi destekliyor  diye kafa bulandırıyorlar.Hiç merak etmeyin Allahın izni  ile bu seçimi  biz  alacağız.Sizlerden  isteğim şu  son dört günde  gece  gündüz  çalışarak başarıyı yakalayacağız.
İlçe başkanı Yılmaz Dönderici ise açılış konuşmasında Bu Milletin 5 bin yıllık bir tarihi olduğunu Alpaslan’la Anadolu’yu fethettiğini Selçuklu devletini kuran bir millet olduğunu, Osmanlıyı kuran bir millet olduğunu Çanakkale’de ve kurtuluş savaşında yedi düvelle savaştığını ve Peygamberimizin övgüsüne mazhar bir millet olduğunu söyleyerek;Bu  ülkenin beka  sorunu olmaz.Bu  yerl  bir  seçimdir.Biz Seydişehire Belediye  başkanı  seçeceğiz.Bu  güzel  ilçeyi  yönetmeye  talibiz.Ekonomisini büyütmeye  talibiz.İnşallah  31 Martta Muammer  Urhan’ı  başkan  seçerseniz Seydişehir  yine  eskisi  gibi Konya’nın  en  üretken  ilçesi  olacak.İşte  bu  yüzden Muammer  Urhan’la yola  çıktık.Bu seçimi ya  alacağız  ya  alacağız.’’diyerek  sözlerini  tamamladı.
İl  Başkanı  Gökhan Tozoğlu ise İyi  partinin vatandaşı  şu  partili  bu  partili  diye  ayırt  etmediğini vatana  bağlı  imana saygılı  olan Bayrağını seven herkese aynı  gözde  baktığını  belirterek;’Bu  yarışta eşit  şekilde  yarışmıyoruz.Kimileri Devletin  imkanları  ile  kimileri  belediyenin  imkanı ve  olanakları ile  seçime  hzırlanıyor.Biz ise  Sizden  aldğımız güç  ve  destekle Allaha  güvenerek hazırlanıyoruz.’’dedi.
Bu haber toplam 873 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim