• İstanbul18 °C
  • Ankara23 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
MUHTAR ŞAN VE MAHALLE SAKİNLERİNDEN BAŞKAN TUTAL'A TEŞEKKÜR ZİYARETİ
22 Aralık 2018 Cumartesi 10:17

MUHTAR ŞAN VE MAHALLE SAKİNLERİNDEN BAŞKAN TUTAL'A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Tol Mahallesi Muhtarı Yaşar Şan ve mahalle sakinlerini ile makamında buluştu.

 

Tol Mahallesi Muhtarı Yaşar Şan ve mahalle sakinleri Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal'ı makamında ziyaret ederek mahallelerinde yapılan alt ve üstyapı çalışmaları ve hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

 

Seydişehir'de yapmış olduğu çalışmalarla vatandaşların takdirini kazanan Belediye Başkanı Mehmet Tutal,hayata geçirdiği projeler ve çalışmalarla takdir topluyor.

 

Son 5 yılda mahallelerine yapılan yatırımlardan dolayı Belediye Başkanı Mehmet Tutal'a teşekkür eden Tol Mahalle Muhtarı Yaşar Şan;mahallemize yapmış olduğunu hizmetler sonrasında mahallemizin çehresi değişti. Biz, yaptığınız çalışmalardan dolayı ekibinize ve size teşekkür ediyoruz.Üzerimize düşen her konuda sizlerin yanınızdayız "dedi.

 

Başkan Tutal'a çalışmalarından dolayı teşekkür eden Tol mahallesi sakinleri;Başkanımız sağolsun hizmet konusunda istediğimiz istekleri yerine getirdi. Bu toprağın evladı olduğu için içimizden biri ve her zaman yanımıza gelerek bir ihtiyacımızın olup olmadığını sordu. Biz çalışmalarından dolayı başkanımıza teşekkür ediyoruz. Allah kendisinde razı olsun" dedi.

 

Hizmet götürme noktasında kırsal ve merkez olmak üzere 55 mahalleyi eşit gördüklerini ayrıca kırsal ve merkez mahallelerde çalışmalara devam ettiklerini kaydeden Başkan Tutal; Seydişehir'in tüm bölgelerine hizmet götürmek boynumuzun borcudur. Bizler bu makama gelirken sizlere hizmet etmek için geldik. Bu görevde olduğumuz sürece bizlere emanet edilen makamın hakkını vermek zorundayız. Allah'ın izniyle bugüne kadar hep sorumluluk bilinci ile hareket ettik ve güzel işler ortaya çıkardık.Hazırladığımız program çerçevesinde çalışmalarımızı başlattık. Bizim için tüm mahallelerimiz eşit mesafededir. Hizmet konusunda hiçbir ayrım yapmadan en merkezi mahallede ne varsa en ücra mahallede de o olacak ilkesi ile çalıştık. Manevi desteğinizi hissettiğimiz müddetçe daha güzel işler yapacağız. Bu ziyaretleriniz bizi fazlasıyla mutlu ve motive ediyor. Bu vesile ile bir kez daha sizlere teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 1202 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim