• İstanbul13 °C
  • Ankara13 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
MUHTARLARDAN İLÇE PROTOKOLÜNE PLAKET
08 Eylül 2018 Cumartesi 10:34

MUHTARLARDAN İLÇE PROTOKOLÜNE PLAKET

İsmail Baran Önderliğinde, Ortakaraören, Başkaraören ve Aşağıkaraören, muhtarları Namza Yaylasının yolunun yapımında ve mahallelerine verilen hizmetlerden dolayı Ak Parti yerel yönetimlerden sorumlu Başkan Yardımcısı Harun Tüfekçi, Kaymakam Aydın Erdoğan, Belediye başkanı Mehmet Tutal ve Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer’e teşekkür plaketi verdi.

Kuğulu Parkta düzenlenen programda bir araya gelen Protokol Üyeleri ve İşadamı İsmail Baran, Panko Birlik Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Kayhan, CHP İlçe Başkanı Orhan Özel, Ortakaraören Eski Belediye Başkanları Hasan Hüseyin Cansever , Yusuf Kök Ortakaraören Muhtarı Kemal Yalçın, Başkaraören Muhtarı Ramazan Demirbüker, ve Aşağıkaraören Muhtarı Ahmet Çiftçi katıldı.

Mahallelerine verilen hizmetler ve yayla yollarının yapımında çalışmalarında dolayı katılımcılara teşekkür eden İş adamı İsmail Baran; büyük hizmetleri olan Ankara elimiz kolumuz olan değerli dostum Harun tüfekçi beye ve diğer yaylamıza ve mahallemize yaptıkları hizmetlerden dolayı, Kıymetli Belediye başkanımız Mehmet Tutal’a, Kaymakamımıza ve ilçe başkanım Mustafa Konurer beye Teşekkür etmek için böyle bir yemekli program düzenledik.Ankara’da, Seydişehir’in sesi olan tek insan Harun Beydi. Yeni sisteme geçilmesiyle Harun Beyinde bakanlık yardımcılığına ayrılması bizi çok üzmüştü. Adeta öksüz gibi kalmıştık. Önemli bir göreve atanması bizi çok sevindirdi’’ diyerek Harun Tüfekçinin Ak Parti Yerel Yönetimlerden sorumlu Başkan Yardımcısı olmasından dolayı memnuniyetini dile getirdi.

Kırsal mahallelerde yapılan yol çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğunu kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; kırsal mahallelerimizde parke ve asfalt yol çalışmalarımızı tamamlamak üzereyiz. Sıra yayla yollarının bitirilmesine geliyor. Yayla yollarımızın yapılması , vatandaşlarımızın rahatlıkla ulaşması bizim için önemli. Yayla yollarının yapımına devam edeceğiz. Karaörenliler olarak sizler yapmış olduğunuz bu programla bu güzel hasletinizi göstermiş oldunuz ’’ dedi.

İltifat Marifete tabidir’’ derler diyerek sözlerine başlayan Ak Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Harun Tüfekçi; Böyle bir teşekkür programı düzenlemelerinden açıkçası çok memnun kaldım. Diğer yandan Karaörenden çok farklı siyasi düşüncede ki insanlar bir araya gelmiş. Örnek bir davranış olmuş.Kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.

Özelleştirme sürecinde yaşanan sıkıntılardan dolayı kötü bir sonuç yaşamadıklarını kaydeden Başkan Yardımcısı Tüfekci; Bu dönemde Benden kimse davacı olmazken bende kimseden davacı olmadım. Seydişehir bizim dönemimizde kalkınmada bir hamle dönemi yaşadı diye düşünüyorum. Yeni görevimde de Seydişehir’in olumlu karşılık vermesi beni memnun ediyor’’ şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 898 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim