• İstanbul12 °C
  • Ankara14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Münevver Yalçınkaya, İnsanların yüzü gülüyor
17 Ağustos 2019 Cumartesi 10:07

Münevver Yalçınkaya, İnsanların yüzü gülüyor

Ümit çocukları derneği, Seydişehir’in Akçalar Mahallesinde ikamet eden ihtiyaç sahibi hastaya akülü sandalye yardımı yaptı.

Gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşma noktasında gece-gündüz demeden çalışan ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaşan Ümit çocukları derneği ekipleri yüz güldürmeye devam ediyor.

Dernek Başkanı Münevver Yalçınkaya ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Akçalar Mahallesinde ikamet eden ihtiyaç sahibi Şerife Sevinç’e (65) tekerlekli sandalyesini hediye etti.

"Her Zaman Hizmet Yapma Gayretindeyiz" Engelli vatandaşların her zaman yanında olduklarını dile getiren Başkan Münevver Yalçınkaya,'' İhtiyaçlar doğrultusunda derneğimize başvuran ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza tüm hizmetlerini yapma gayretindeyiz. Bu gün olduğu gibi bu günden sonra da Seydişehir halkımızın her zaman yanında olmaya devam edeceğiz'' dedi.

"Yılmadan Bıkmadan Çalışacağız" İhtiyaç sahiplerinin yüzlerini güldürme noktasında, köprü vazifesi gördüklerini ifade eden Yalçınkaya, ‘’Engelli vatandaşlarımız mutlu olduğu sürece bizlerde sevinç yaşıyoruz. Yardım süreci içerisinde hiçbir menfaat gözetmeksizin saf ve temiz duygularla halkın hizmetindeyiz. Bu kapsamda yılmadan, bıkmadan heyecan içinde çalışmalarımıza devam edeceğiz. İlçemizde ihtiyaç sahibi ne kadar vatandaşımız var ise teker teker araştırarak ihtiyaçlarını karşılayacağız'' dedi.

Bu haber toplam 936 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim