• İstanbul25 °C
  • Ankara30 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Müsiad Seydişehir şubesinden konferansta konuşan  Medipol Üniversitesi öğretim görevlisi Nurullah Mahmut Dündar
09 Şubat 2019 Cumartesi 14:11

Müsiad Seydişehir şubesinden konferansta konuşan Medipol Üniversitesi öğretim görevlisi Nurullah Mahmut Dündar

"Gelecek çok yakında gelecek"
Müsiad Seydişehir şubesinin düzenlediği konferansta konuşan Medipol Üniversitesi öğretim görevlisi Nurullah Mahmut Dündar "Gelecek çok yakında gelecek" diyerek dolar nereye gider, bitcoin kripto paralar konusunda konferans verdi.
 
Müsiad Seydişehir salonunda ki konferansa, Müsiad Konya şubesi eski başkan yardımcısı M. Ali Korkmaz, Seydişehir şube başkanı Av. Mustafa Akman, müsiad yönetim kurulu ve üyeleri katıldı.
 
Medipol Üniversitesi öğretim görevlisi Nurullah Mahmut Dündar gelecek çok yakında gelecek, diyerek başladığı konuşmasında, kripto parayı çok yakında herkes kullanacak dedi.
 
Kripto paraları n oluşumu ve gelecekte etkisi konularını örnekler vererek başlayan, öğretim görevlisi Nurullah Mahmut Dündar, blok zinciri teknolojisinin 3 temel unsurunun faydaları ve zararları hakkında bilgi verdi.
 
Bitcoin sisteminde geri dönüşümün imkansız olduğunu belirten Dündar, bu sistemde birine yanlışlıkla para gönderdiğiniz zaman bu paranın geri dönmesinin alanın insafına kaldığını, aksi takdirde geri dönüşümün mümkün olmadığını,
Yakın zamanda akıllı sözleşmelerin devrede olacağını, araba satışlarının, tapu devirlerinin bu sistemde yapılacağını, blok zinciri teknoloji ile hataların tamamen ortadan kalkacağını söyledi.
 
Para kavramı konusunda da bilgi veren Dündar, mal para, temsili para, altın gümüş, banknot, kağıt para, madeni para kaydı ve plastik para ve son olarak kripto para gündemimize girmiştir.
 
Kripto para şu an bitcoin sistemle devrededir, bu parayı ele almanın imkanı yoktur, sadece sistemde görülmesi mümkündür.
 
Gelecekte kripto paraların kullanılacağını, hatta bazı Devletlerin şimdiden kripto paralara yatırım yaptığını, bitcoin artık altın gibi bir yatırım aracına dönüştüğünü söyledi.
 
Konferansın ikinci bölümünde karşılıklı soru cevap şeklinde devam etti 
 
Dinleyiciler kripto para ile ilgili zihinlerinde oluşan soru işaretlerine cevap aradı.
 
Geçen yıl yaşanan ekonomik krize de değinen Dündar, hem iç, hem de dış müdahaleler sonucu doların yükseldiğini, yedi lira civarında olan doların 5.20 lira civarına çekilmesini başarı olarak görüyorum.
Seçimlerden sonra doların söylendiği gibi artmayacağını, popülist politikalar yapılmaz ise büyük bir sıkıntı yaşanmayacağını, son olarak kripto paranın helal olduğunu özellikle ifade ediyorum dedi.
Daha sonra konferans sona erdi.
Bu haber toplam 1137 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim