• İstanbul10 °C
  • Ankara5 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
MÜSİAD’TAN KÜLTÜR HİZMETİ
14 Kasım 2020 Cumartesi 11:16

MÜSİAD’TAN KÜLTÜR HİZMETİ

Farklı branşlardaki sanatçıları ve eserlerini bir araya getirdi
 
 
 
 
Yağlı boya, suluboya, Karakalem Resim çalışmaları, Hakkak ve rölyef sanatının örnekleri, örme sepet, ahşap ve takı çalışmalarının yer aladığı sergi 11 kasım 2020 çarşamba gününden itibaren sanat severlere açıldı. 
MÜSİAD Seydişehir Temsilciliği salonunda düzenlenen etkinliğe Mehmet Elbi (hakkak), Mehmet Aydın(Ressam), Ayşe Demir O.Karaören MUHTARI (Ressam- Rölyef), Mustafa Kasap (ahşap), Mustafa Ünal, (Fotoğraf), Mevlüt Açık (Ressam), Mehmet Güven (Örme sepet), Ayşe çelik (takı),Saliha Erikçi(Ressam) ve Orhan Karabaş (ressam) eserleri ile katıldı.
Seydişehir MÜSİAD Şube Genel Sekreteri Hakkı Balcı “Amacımız Seydişehir’in kültürüne destek olmak. Sanatçılarımızın eserlerini gün yüzüne çıkartmak ve kaynaşmayı sağlamaktır. Eserler çok güzel.  Bütün seydişehirlileri derneğimize davet ediyorum...’ diyen, Balcı;
"Tabiri caizse ilçemizde henüz gün yüzüne çıkmamış yastık altı eserler var. İlerleyen günlerde seydişehirliler MÜSİAD öncülüğünde düzenlenen etkinliklerde sürpriz sanat eserleri ile tanışacak.
Etkinlik salonu pandemi kurallarına bağlı bir şekilde hazırlanmıştır. Her eser arasında 1,5 m. Mesafe bulunmaktadır.” Dedi
Etkinlik 11 Kasım 2020 çarşamba günü saat 09:30 da açıldı.
Sergiyi Seydişehir Postası gazetesi sahibi Zeki Erman ve Gazeteci yazar Abdullah Leblebici de ziyaret etti.
Bu haber toplam 994 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim