• İstanbul27 °C
  • Ankara29 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Mustafa Yılmaz Muhtarlar Derneği başkanı seçildi
18 Mayıs 2024 Cumartesi 14:45

Mustafa Yılmaz Muhtarlar Derneği başkanı seçildi

 

Seydişehir Muhtarlar Derneği Başkanlığına Kızılca muhtarı Mustafa Yılmaz seçildi.

Önceki başkan Levent Karaarslan'ın tekrar muhtar adayı olmadığı seçimlerde Kızılca mahallesinde karşısına rakip çıkmadan tek aday olarak seçime giren Yılmaz muhtarlar derneği başkanlığına na da karşısına rakip çıkmadan tek aday olarak girdi.

Dernek binasında yapılan Seçimlere Belediye başkanı Hasan Ustaoğlu, Önceki belediye başkanı Mehmet Tutal, Belediye Meclis üyeleri, Merkez ve kırsal mahalle muhtarları ve davetliler katıldı.

31 Mart seçimleri sonucunda Olağanüstü kongreye gidilen, başkan ve yönetim kurulu seçimi saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başladı.

Divan oluşturulmasının ardından faaliyet raporu ve denetim kurulu raporları okundu oy birliği ile kabul edildi.

Söz alan Önceki başkan Levent Karaarslan “2019 yılında derneği birlik ve beraberlik içinde derneği kurduklarını, Önceki Belediye başkanımız Mehmet Tutal bize burayı tahsis etti. Kendisine teşekkür ediyorum. Her zaman biz olduk, yangın, deprem gibi afetlerde önemli yardımlar yaptık güzel işlere imza attık” Dedi

Mustafa Yılmaz ise, “Arkadaşlarımız olağanüstü kongreye gidelim dediler, aday çıkmaması benim sorumluluğumu bir kat daha artırdı, birlik ve beraberlik içinde yeni Başkanımız Hasan Ustaoğlu ile birlikte uyumlu bir şekilde çalışacağız.

Büyük afetler yaşadık, Manavgat yangını ve depremde aktif gören aldık, önemli yardımlar yaptık, bize verilen görev çok önemli, sorumluluğumuz farkındayım. Akıl ve mantığı öne çıkardığımız zaman başarmayacağımız bir iş yoktur. Hepinizden Allah razı olsun” dedi.

Önceki Belediye başkanı Mehmet Tutal ise, “Öncelikle teşekkür ediyorum, bazı arkadaşlarımız ile 5 bazı arkadaşlarımızla 10 yıl görev yaptık.

Önemli olan birlik ve beraberlik içinde çalışmak, biz muhtarlarımız ve STK lar ile birlik içinde çalıştık.

Kırsal da muhtar arkadaşlarımız bize çok destek oldular, görevi tamamlayan arkadaşlara sağlık huzur, göreve başlayan arkadaşlara da başarılar diliyor, hepinize saygılar sunuyorum” dedi.

Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu ise, “Muhtarlar Derneği kurulduğu günden itibaren başarılı çalışmalar yaptı.

Burada herkes biz olmaktan bahsetti, biz olmak çok önemli, biz olmak zorundayız, bu sebeple biz kelimesini önemsiyorum, bundan sonra yapacağımız tüm çalışmalarda ortak akılla hareket edeceğiz, projelerimizi sizlerle birlikte yürüyeceğiz. Genel kurulun hayırlı olmasını temenni ediyorum” Dedi.

Yapılan bir önerinin oylaması sonucu Dernek üye aidatı alt sınır olarak 10 lira olarak belirlenmesine karar verildikten sonra oylamaya geçildi,

Tek liste halinde gidilen seçimde Mustafa Yılmaz ve yönetiminde bulunan İbrahim Cam, Mevlüt Çelik, Şakir Yıldırımoğlu ve Ayhan Çınaroğlu seçildi, Mustafa Yılmaz'ın yaptığı teşekkür konuşmasının ardından genel kurul sona erdi.

Bu haber toplam 275 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABER BAŞLIKLARI
ÖNE ÇIKANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim