• İstanbul19 °C
  • Ankara19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
NALÇACILILAR SEYDİŞEHİR GRUBU BAŞKAN TUTAL’A PLAKET VERDİ
26 Ocak 2019 Cumartesi 10:54

NALÇACILILAR SEYDİŞEHİR GRUBU BAŞKAN TUTAL’A PLAKET VERDİ

Nalçacılılar çatısı altında Seydişehir’de oluşuma giden Konyasporlu taraftar grubu ’’ Nalçacılılar Seydişehir’’ kendilerine verdiği maddi manevi destekten ötürü Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal’a plaket verdi.

 

Nalçacılılar Seydişehir'in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal; ’’Gençlerin fazla enerjisini atmak için sportif faaliyetlere ihtiyaçları var. Gerek saha içerisinde gerek tribünde ya da değişik spor branşlarında etkin olabilmeleri onlar ve ilçemiz için çok önemli bir adım. Biz, Seydişehir’e bağlı birçok mahallede sentetik çim saha yaptık, spora ve sporcuya destek verdik ve Lisanslı sporcu sayımız 2 bin civarında bulunuyor. Tabi bunlara sizlerin katkısı olduğunda oyuna anlam katıyor. Sporcu yetiştirmek ne kadar önemliyse gençleri hayata hazırlamak onlara bir dayanak olmakta o kadar önemli. Ülkemizde maalesef uyuşturucu ve kötü alışkanlıkların kullanım yaşı ilkokul seviyelerine kadar düştü. Siz bu gençlere sporun güzel tarafını aşılamayı başarmışsınız. Sizlerin de bir sivil toplum kuruluşu olarak gençlerin zararlı yolla enerji atmak yerine sporu sevdiğinde bu gençleri daha kolay kazanacağımızı ve zararlı yollara düşmeyeceklerini düşünüyorum, tabi burada sizlere de büyük görev düşüyor. Ben Seydişehir’de yeşil beyazı görünce ayrıca mutlu oluyorum. Yaptığınız ziyaretten çok memnun oldum. Biz hediye veya plaket için sizlere destek vermedik ama inceliğiniz özellikle bu dönemde ayrıca memnun etti. Formamız vardı atkımızda geldi tam Konyasporlu olduk. Gönül rahatlığı ile maçlara gidebiliriz. ’’ Dedi.

Grup adına konuşan Nalçacılılar Seydişehir Grubu Başkanı Süleyman Sayan;

’’Seydişehir’de ikamet eden Konyasporlu taraftarlar olarak, ilçemizin de şehrimizin de takımına sahip çıkıyoruz. ’’ Bize Her Maç Deplasman’’ sloganıyla yağmur, çamur, kar ve fırtına dinlemeden maçlara gidip takımımıza kuzey tribününden destek veriyoruz. İçimizde öğrenci kardeşlerimizde var maddi durumu elverişli olmayan kardeşimizde kurulduğumuz günden beri bizden her türlü desteğini esirgemeyen Başkanımız sayın Mehmet Tutal beye hem saygılarımızı sunuyoruz hem yeniden adaylığı için hayırlı olsun diyoruz hem de teşekkür ediyoruz dedi.

Konuşmalardan sonra Nalçacılılar Seydişehir Grubu Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal’a Konyaspor atkısı ve teşekkür plaketi takdim etti.

Bu haber toplam 1065 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim