• İstanbul13 °C
  • Ankara11 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
NE LAZIMSA BİZ SANA GETİRELİM
21 Mart 2020 Cumartesi 10:37

NE LAZIMSA BİZ SANA GETİRELİM

Seydişehir'de evlerinden çıkamayan 70 yaş üzeri, kronik hastaların ve engellilerin ihtiyaçlarının giderilmesi için belediye bünyesinde bir ekip oluşturuldu.

 

Seydişehir Belediyesi’ne WhatsApp ihbar hattı ve telefonla ulaşan yaşlı, engelli ve kronik hastaların zorunlu ihtiyaçları için alışverişleri belediye görevlilerince gerçekleştiriliyor.

 

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, tüm dünyayı etkisi altına alan ve insan sağlığını tehdit eden korona virüse karşı belediye olarak tüm tedbirleri aldıklarını salgın hastalığın yayılmasını önlemek amacıyla vatandaşların yoğun olarak bulunduğu alanlar, kamu binaları ve toplu taşıma araçlarının düzenli olarak dezenfekte edildiğini söyledi.

 

Belediye olarak gerekli tedbirlerin alındığını kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; “Hemşehrilerimizin sağlığı bizim için her şeyden önemli. Vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandığı ve hizmet aldığı birimlerimizde de temizlik ve dezenfeksiyon çalışmalarını aralıksız sürdürüyoruz. Bu aşamada hemşehrilerimiz, başta Sağlık Bakanlığımız olmak üzere tüm kurumlarımızın tavsiyelerini panik yapmadan harfiyen yerini getirmeli. Bizler tüm kurumlarımızla birlikte vatandaşlarımızın sağlığı için çalışmalarımıza devam edeceğiz.” diye konuştu.

 

Seydişehirli hemşehrilerinden kişisel hijyene ve resmi kaynaklı yapılan açıklamalara dikkat etmelerini isteyen Belediye Başkanı Mehmet Tutal; “Evlerinden çıkamayan yaşlı ve engelli ile kronik hastalara belediye olarak hizmet verebilmek için bir ekip oluşturduk. İlçemizde yaşayan 70 yaş üzeri, kronik hastaların ve engellilerin market ve eczane alışverişlerinin yapılarak her türlü ihtiyaçlarının giderilmesi noktasında yardımcı oluyoruz. Bu uygulamamızdan yararlanmak isteyen hemşehrilerimiz hafta içi Saat 10.00-16.00 arasında 0 552 582 0582 WhatsApp ihbar hattımız ile 0 332 582 2516 numaralı telefonu arayabilirler" dedi.

 

Tedbirli davranarak ve önlemler alınarak riskin ortadan kaldırılabileceğini belirten Başkan Tutal; “Hep birlikte hareket ederek bu salgının üstesinden geleceğiz. Zorunlu durumlar dışında evden çıkmamak zor da olsa sevdiklerimizle, dostlarımızla aramıza mesafe koymak zorundayız. Bu süreçte belediye başkanı olarak bilhassa ben ve bütün ekibim 7 gün 24 saat halkımızın hizmetindeyiz. Yaşlılarımız, kronik hastalarımız ve engellilerimizin her türlü ihtiyaçlarının giderilmesi için hepimiz 70 yaş üzeri, kronik rahatsızlıkları olanların ve engellilerin ihtiyaçları için seferber olmuş durumdayız. Bu durumdaki kişilerin bize ulaşması durumunda yaşlılarımızın, hastalarımızın ve engellilerimizin market ve eczane alışverişleri görevli personellerimiz tarafından gerçekleştirilecektir. Sağduyu ile hareket ettiğimiz takdirde ve alınan önlemler neticesinde bu süreci sorunsuz biçimde geçireceğimize inanıyor, tüm hemşehrilerime sağlıklı günler diliyorum.” dedi.

Bu haber toplam 899 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim