- 15:10 - ŞEHİTLER İÇİN MEVLÜT OKUTULDU
- 10:53 - CHP Konya Milletvekili Bektaş: Doğalgaza yapılan zamla vatandaşımızın sırtına bir yük daha yüklendi
- 10:50 - Kaymakam Mustafa Hamit Kıyıcı’ya hayırlı olsun ziyareti…
- 10:47 - AK Parti Seydişehir Teşkilatından Kaymakam Kıyıcı’ya Hayırlı Olsun Ziyareti
- 10:44 - SEYDİŞEHİR’DE FEN İŞLERİ EKİPLERİ YOĞUN MESAİDE
- 10:25 - BAŞKAN USTAOĞLU’NDAN KAYMAKAM KIYICI’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
- 10:22 - Ziraat Odasında kaydı olan vatandaşlarımız.
- 13:58 - 2024 Yılı Süreli Yayın İstatistikleri açıklandı
- 08:36 - Kaymakam Kıyıcı göreve başladı
- 08:32 - Seydişehir Sosyal Hizmetler Müdürlüğü..
- 08:30 - Seydişehir... Sosyal hizmetlere müdürlüğü.. 50 Yıllık Evli Çifti Ziyaret etti..
- 12:59 - CHP Konya Milletvekili Bektaş: Suğla Barajı Gölet’indeki tahsis planlamasından su krizi yaşanıyor
- 12:56 - JUDOCULAR BAŞARIYA Doymuyor...
- 12:54 - SEYDİŞEHİR BELEDİYE SPOR OLAĞAN GENEL KURULU YAPILDI
- 12:51 - BELEDİYE BANK VE OTURMA GURUPLARINI KENDİ İMAL EDİYOR
Abdullah LEBLEBİCİ / Haber Köşe Yazarı





Ne yazık ki, aklımıza dahi gelmeyen başımıza geldi
Konyaspor olarak Alanya ile 12. randevuya çıktık. Daha önce oynanan 11 maçta iki takım da 5’er galibiyet aldı.
Ligin ilk yarısında Konya’da oynanan mücadelesi ise 1-1’lik beraberlikle sonuçlanmıştı.
Üç lig maçından bir puan çıkarabildik, alınan sonuçlar sebebi ile takımın, teknik ekibin ve yönetimin eleştirilmesini doğru bulmuyorum.
Bütün olumsuzluklara rağmen kısıtlı imkanlar ile çok başarılı bir sezon geçiriyoruz. İnişler çıkışlar mutlaka olacaktır. Her şart ve zeminde takımımı destekliyorum.
Başakşehir yenildi, Adana berabere kaldı, puan farkını açmak için elimize iyi bir fırsatın geçtiği ortamda çıktık Alanya karşısına.
İlk dakikalarda bir gol bulup rahatlama düşüncesi ile iki takımda hızlı başladı maça. Alanya-Trabzon maçından ders almış olmalı ki, kendi kalesinden ayağa paslarla çıkmak yerine uzun paslarla etkili olmaya çalışırken, biz de sahamızdan ayağa paslarla çıktık.
Alanya seyircisinin Ahmet Çalık adına tezahürat yaptığı ve bizleri duygulandırdığı sıralarda Abdülkerim’ in kafa vuruşu ile 11. dakikada öne geçtik. 0-1
Alanya geriye düştükten sonra bir an önce beraberliği sağlamak için agresif oynamaya başladı. Karşılığını da 26. Dakikada buldu. Adil Demirbağ’ ın kendi kalemize attığı gol ile eşitliği sağladı. 1-1 bu dakikadan sonra da oyundan düştük.
Golden sonra daha iyi oynamaya başlayan Alanya’ da 33. Dakikada Umut Güneş güzel bir vuruşla takımını öne geçirdi. 2-1
Skor 2-1 olduktan sonra panik halinde oynamaya başladık. Alanya kazandığı penaltıyı 38. Dakikada gole çevirince bir anda 3-1 geriye düştük.
Gerçekten İnanılır gibi değil, Ligin en az gol yiyen takımı dört haftada ne hale geldi. 43. Dakikada Novaıs Alanya’ yı 4-1 öne geçirdi.
İlk yarıda hiç tahmin etmediğimiz bir skorla sona erdi.
Alanya stadyumuna büyük ümitler ile gelmiştim. Hayal kırıklığı içinde ikinci yarıya başladık.
İkinci yarıya iyi de başladık. 50. Dakikada bulduğumuz gol ne hikmetse iptal edildi. Hakemleri yazmak istemiyorum, ama yazık değil mi? Emeklere. Sıkılmanız utanmanızda mı? Kalmadı. Kazandığınız parayı içiniz sinerek yiyor iseniz diyeceğim hiçbir şey yok.
Maç 4-1 sonuçlanacak derken, 87. Dakikada Oğuz Aydın takımı adına golü attı 5-1. Maç da bu şekilde sonuçlandı.
İkinci yarı futbol değil tiyatro izledik. Spor otoritelerinin Alanya-Konya maçını tiyatro adı altında gelecek nesillere izletmesi gerekir.
Her şeye rağmen Başakşehir’ in yenildiği, Adana’ nın berabere kaldığı, haftada puan farkını açmak için elimize geçen fırsatı ne yazık ki değerlendiremedik.
Türkiye kupasından elendiğimiz Karagümrük maçı sonrası Trabzon maçı ile devam eden kırılma, bizlere şok üstüne şok yaşatmaya devam ediyor.
Son dört lig maçından sadece 1 puan alabileceğimiz söylense hiçbirimiz inanmazdık. Ne yazık ki aklımıza gelmeyen başımıza geldi.
Ligin en az gol yiyen takımı gitti yerine Bambaşka bir takım geldi.
AHDE VEFA
Devre arasında Başakşehir' in yolunu tutan Serdar Gürler'in maç sonu taraftarlarına üçlü çektirmesine bir anlam veremedim.
Kültürümüzde ahde vefa çok önemli bir yer teşkil eder “AHDE VEFASI OLMAYANIN DİNİ DE OLMAZ İMANI DA” denir.
Serdar hiç mi? “Ahde vefan” yoktu.
Yorum Ekle
Arkadaşına Gönder
Yazdır
Yukarı
KONYA BÜYÜKŞEHİR’DEN DÜNYAYA ÖRNEK PROJE
Belediye spor evinde Yıldızeli spora kükredi
CHP kongresine doğru
Barınaktaki köpeklere kuduz aşısı yapıldı
600 yıllık meşe palamudu ağacına tescil çalışması
Seydişehir’de ‘SEYDİ’ markalı kimyasal ürünleri üretiliyor
“UYUŞTURUCU İLE MÜCADELEDE EYLEM PLANI’NA YÖNELİK İLETİŞİM STRATEJİSİ UYGULAMA REHBERİ
BAŞKAN TUTAL'DAN 15 TEMMUZ MESAJI

- Ziraat Odasında kaydı olan vatandaşlarımız.
- BAŞKAN USTAOĞLU’NDAN KAYMAKAM KIYICI’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
- SEYDİŞEHİR’DE FEN İŞLERİ EKİPLERİ YOĞUN MESAİDE
- CHP Konya Milletvekili Bektaş: Doğalgaza yapılan zamla vatandaşımızın sırtına bir yük daha yüklendi
- AK Parti Seydişehir Teşkilatından Kaymakam Kıyıcı’ya Hayırlı Olsun Ziyareti
Haber Yazılımı: CM Bilişim