• İstanbul13 °C
  • Ankara17 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
NEVZAT BEY TEPESİ YENİDEN CANLANACAK
04 Ağustos 2018 Cumartesi 10:06

NEVZAT BEY TEPESİ YENİDEN CANLANACAK

Seydişehir'de Nevzat Bey Tepesi olarak bilinen şimdilerde düğün salonu ve çay bahçesi olarak kullanılan tepe Konya,'nın Alaaddin Tepesini aratmayacak.

 

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, hayata geçirdiği projelerle hemşehrilerinin dinlenmesine ve sportif faaliyetler ve etkinlikler yapmasına olanak sağlayacak peyzaj çalışmalarına devam ediyor.

 

Başkan Tutal, Konya'nın Alaaddin Tepesini aratmayacak projenin içerik itibari ile doğa ve manzara güzelliği, halkın dinlenme ve eğlenmesine yönelik farklı aktiviteleri bünyesinde bulunduran 3 etaplı bir proje olduğunu kaydetti.

 

Başkan Tutal; toplam 96 Bin metrekare alandan oluşan Nevzat Bey Tepemizde başlayacak olan projemiz 3 etaplı bir proje olacak. İlk etapta tepeden başlayacak olan çalışmamızda yürüyüş yollarımız,kamelyalar ve çocuk oyun guruplarımız bulunacak. Sağ ve sol tarafta oluşan bölümlerimizde yeşil alanlar , şelaleler ve peyzaj çalışmalarımız olacak.

 

Seydişehir Belediyesi olarak önemli projelere imza atıyoruz. İnsanlarımızın hayatlarına farklılık kazandırmak için neler yapabiliriz diye düşünüyoruz. İçinde gençlerimizin ve vatandaşlarımızın ihtiyaç duyabileceği sosyal alanlar bulunacak. Yeşil alanlarımız ve parklarımız tamamlandığında İSE halkımızın uğrak noktalarının başında yer alacak.Biz geleceğe eserler bırakmak için önemli adımlar atmaya devam ediyoruz” dedi.

Bu haber toplam 863 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim