• İstanbul15 °C
  • Ankara14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ DOĞALGAZ'A KAVUŞUYOR
13 Haziran 2020 Cumartesi 09:17

ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ DOĞALGAZ'A KAVUŞUYOR

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, EPDK Başkanı ile Ankara'da yapmış oldukları görüşme sonucunda Organize Sanayi Bölgesinin doğalgaza kavuşacağını kaydetti.

Başkan Tutal, EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz, Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız'ın Mehmet Cengiz ile yapmış oldukları görüşme sonucunda Seydişehir OSB ‘de doğalgaz getirilmesi çalışmalarının başlayacağını belirtti.

Tutal; "Doğalgaz'ın OSB'ye getirilmesi konusunda EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz, Konya Milletvekilimiz Ziya Altunyaldız ile birlikte Mehmet Cengiz ile bir görüşme yaptık. Kendisi Organize Sanayi Bölgemizde doğalgaz getirilmesi için gerekli desteği vereceklerini söyledi "şeklinde konuştu.

Gelişmekte ve büyümekte olan Seydişehir Organize Sanayi bölgesinde doğalgaz getirilmesi büyük gereklilik arz ettiğini kaydeden Başkan Tutal; "en yakın zamanda tamamlanması planlanan doğalgaz çalışmalarımızla Organize Sanayi Bölgemizde ticari bir hareketlilik başlayacak. Bölgemizdeki yatırımcılarımızın rekabet gücü artarak, pazar paylarının gelişeceğini inanıyorum. Seydişehir'de istihdamın artması, ekonominin canlanması ve ticari hareketliliğin oluşması bu tür alt yapı sorunlarının giderilmesiyle daha da gelişecek. İlçemizin kalkınması için gece, gündüz demeden çalışmalarımıza devam ediyoruz ”dedi.

Seydişehir’e yapılması planlanan yatırımların ve projelerin takipçisi olduğunu belirten Belediye Başkanı Mehmet Tutal; "Organize Sanayi Bölgemize doğalgaz gelmesi için bizden desteğini esirgemeyen Konya Milletvekilimiz Ziya Altunyaldız’a, EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz’a, Mehmet Cengiz başta olmak üzere Cengiz ailesine teşekkür ederim” dedi.

Başkan Tutal ayrıca beldeden kırsal mahalleye dönüşen yerleşim yerlerinde de doğalgaz getirilmesi konusunda görüşmeler yapıldığını ve ilerleyen süreçte konunun takipçisi olacağını belirtti.

Bu haber toplam 840 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim