• İstanbul19 °C
  • Ankara26 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
OSB VE BÖLGESEL KALKINMA İSTİHDAMA KATKI SAĞLAYACAK
09 Mart 2019 Cumartesi 10:33

OSB VE BÖLGESEL KALKINMA İSTİHDAMA KATKI SAĞLAYACAK

Organize sanayi bölgeleri sadece gelişmekte olan ülkeler için değil aynı zamanda gelişmiş ekonomiler açısından da çok önemlidir.

Belirli düzen içerisinde aynı sektör işletmelerinin bir araya geldiği gibi farklı sektörden işletmelerin de bir araya geldiği yerlerdir.

Güçlü bir sanayi güçlü bir ülke, güçlü bir şehir demek olduğunu kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; “OSB’ler de daha düzenli bir ekonomik yapının, sanayileşme ve üretim sürecinin oluşturulması açısından oldukça uygun olan bölgelerdir. Organize Sanayi Bölgemizde kurulan yeni tesislerimiz, halkımızı istihdam ederek yeni iş kolları oluşturacak ve tamamlayıcı mesleki eğitimlerin daha düzenli bir biçimde yapılmasına imkân sağlayacaktır. MÜSİAD, Ticaret Odası ve KONSİAD öncülüğünde yatırımcı firmalar ile yaptığımız görüşmeler meyvelerini vermeye başladı. Kısa süre içinde OSB’ye doğalgaz hizmetini sağlayarak büyük ölçekte kalkınma ve istihdamın önünün açılmasına öncülük edeceğiz. Bölgesel kalkınma olarak hayata geçirilen OSB, gelir sağlaması ile birlikte bölgedeki genç ve dinamik nüfusa meslek kazandıracak olması açısından önemlidir. Aynı zamanda bölgeye büyük ölçekteki firmaları ve yatırımları kazandırmaya devam edeceğiz. Bölgesel kalkınmak için Belediyemiz olarak öncülük ve danışmanlık yapacağız.” dedi.

Bu haber toplam 806 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim