• İstanbul13 °C
  • Ankara11 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Özçelik iş sendikasından CENGİZ AİLESİ
21 Ocak 2021 Perşembe 16:27

Özçelik iş sendikasından CENGİZ AİLESİ

 
Eti Alüminyum AŞ ve Özçelik iş sendikası arasında sürdürülen görüşmeler de, sendika ve işçinin lehine kararlara imza atan CENGİZ AİLESİ ne Özçelik iş sendikası genel başkanı Yunus değirmenci ve Seydişehir şube başkanı Hüseyin Kaban teşekkür etti.
 
 
Özçelik iş sendikası Seydişehir şube başkanı Hüseyin Kaban yaptığı açıklamada;
 
"Emeğin ASLANLARINA Hayırlı Olsun!
Yaklaşık iki aydır yürüttüğümüz bir çalışmanın eseri olan imzalamış olduğumuz protokol, tüm emekçi arkadaşlarıma hayırlı olsun. Bu süreçte bize en büyük desteği veren ÖZÇELİK-İŞ sendikası Genel Başkanımız Yunus 
 DEĞİRMENCİ’ye, genel başkan yardımcılarımıza şükranlarımı sunarım. Her zaman olduğu gibi zor zamanlarımızda yanımızda oldular. Bizi enflasyon karşısında mağdur etmeyen işçi arkadaşlarımızın ve esnafımızın yüzünü güldüren işverenimiz Sayın Ekrem CENGİZ ve Şaban CENGİZ Beye, CENGİZ ailesine Genel Müdürümüz,genel müdür Yardımcılarımız’a, Personel Müdürümüz’e, Birim Müdürlerimiz’e, Yönetim kurulum ve temsilcilerimize ;Şubem, Yönetim Kurulum, Temsilcilerim ve Delegelerimiz adına çok teşekkür ederim" dedi.
 
Varılan sonuçtan Eti alüminyum çalışanları da büyük memnuniyet duyarken, Cengiz ailesine ve Özçelik iş sendikası genel başkanı ve Seydişehir şube başkanı Yunus Değirmenci ve Hüseyin Kaban' teşekkür ettiler.
Bu haber toplam 996 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim