• İstanbul9 °C
  • Ankara2 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
PAZAR YERİNDE TEMİZLİK MESAİSİ
14 Ocak 2023 Cumartesi 14:22

PAZAR YERİNDE TEMİZLİK MESAİSİ

 

Başkan Tutal, Çarşamba ve Perşembe günleri halka ilçe sakinlerine hizmet veren pazaryerinde temizlik mesaisinde bulunan çalışma arkadaşlarını ziyaret ederek kolay gelsin dileklerini iletti.

Seydişehir Belediyesi ekipleri her hafta Çarşamba ve Perşembe günleri kurulan kapalı pazaryerini vatandaşların alışverişini tamamlamasının ardından temizleyerek yıkıyor, alışveriş günleri haricinde Pazar yerinin vatandaşlar tarafından otopark olarak kullanabilmesi için hazırlıyor.

 

Çalışma arkadaşlarının 7 gün 24 saat mesai gözetmeksizin azim ve gayretle çalıştığını kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal; “Ekiplerimiz sorumluluk alanımız içerisinde bulunan her bölgede temizlik çalışmalarımıza aralıksız devam ediyor. Daha temiz ve daha yaşanılabilir bir Seydişehir için ekiplerimiz haftanın her günü azim ve gayretle çalışmalarını sürdürüyor. Bizler de Pazar alışverişinin tamamlanmasının akabinde pazaryerinde temizlik çalışmalarını yürüten ekiplerimizi akşam mesaisinde ziyaret ederek kolay gelsin dileklerimizi ilettik. Özveriyle çalışan tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” diye konuştu.

İlçe genelinde de temizlik alanında yoğun çalışmalarına devam ettiklerini belirten Başkan Tutal, “Temizlik İşleri ekiplerimiz her ay ilçe genelindeki çöp bidonları ve konteynırları, her hafta ise pazar yerlerini ve temizlik gerektiren çöp toplama araçlarımızı dezenfekte ediyorlar. Hemşehrilemizin sağlığı bizler için en önem verdiğimiz konular arasında yer alıyor” diye konuştu.

Bu haber toplam 1289 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim