• İstanbul22 °C
  • Ankara26 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Pınarbaşı’na hizmet için aday oldum
23 Mart 2019 Cumartesi 11:16

Pınarbaşı’na hizmet için aday oldum

31 Mart seçimlerine hızlı ve iddialı bir şekilde hazırlandığını belirten Pınarbaşı Mahallesi Muhtar Adayı Necati Gündüz, sorunların çözümü için muhtar adayı olduğunu söyledi.

Doğup büyüdüğü mahallesine hizmete talipli olduğunu kaydeden evli ve 2 çocuk babası 36 yaşındaki Necati Gündüz, destek verildiği takdirde semt sakinlerinin sorunlarıyla yakından ilgileneceğini belirtti.

Mahallesinin gelişmesi için projelerinin olduğunu dile getiren Necati Gündüz, ‘’ Pınarbaşı mahallesinin daha da yaşanabilir hale gelmesi için de sürekli yerel yönetimle diyalog içinde olacağım. Sorunlarının tümünü çözmeyi söz veriyorum” diye konuştu.

Pınarbaşı Mahallesi bugüne kadar hizmetlerden yeteri kadar yararlanmadığını kaydeden Gündüz, ‘’Mahallemin eğitim, sağlık, spor gibi her vatandaşımızın yararlanabileceği bir dizi projeyi hayata geçirmek için de şimdiden kolları sıvadım. Hizmet için bu yola çıktım. Derdimiz, sevincimiz, hüznümüz ortaktır. Aynı sorunları hep birlikte yaşıyoruz. Bu işi başarabilirim diye aday oldum. Görev verildiği takdirde seçmenlerin 7/24 ulaşabileceği ve mahallemizde yaşayan sakinlerin tüm hizmetlerden yararlanabilmesi için yoğun çaba sarf edeceğim. Semt sakinlerinden destek bekliyorum.” Dedi

Bu haber toplam 880 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim