• İstanbul21 °C
  • Ankara20 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Sağlık Hizmetleri Derneği’nde görev değişimi
28 Aralık 2019 Cumartesi 10:06

Sağlık Hizmetleri Derneği’nde görev değişimi

Seydişehir Sağlık Hizmetlerini Geliştirme ve Sosyal Yardımlaşma Derneği’nin ikinci olağan genel kurulu yapıldı.

Üyelerin yoğun ilgi gösterdiği kongrede Seydişehir Sağlık Hizmetlerini Geliştirme ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanlığı’na Mevlüt Mızrak seçildi.

Kuruluşundan bugüne kadar Seydişehir Devlet Hastanesi ve sağlık alanına pek çok katkılarda bulunan dernek yeni yönetimiyle faaliyetlerine devam edecek.

 

YENİ YÖNETİM BELLİ OLDU

Yapılan genel kurulda; dernek başkanlığına Mevlüt Mızrak seçilirken, yönetim kurulu üyeleri ise Abdullah Ağılcı, Mehmet Gökalp, Ömer Ali Yalçın ve Hüseyin Sarı oldu.

Genel kurulda konuşan Dernek Başkanı Mevlüt Mızrak, “Kurucu başkanımız Dr. Emin Çintaş hocamız başta olmak üzere, derneğimizin kuruluşunda büyük emekleri olan eski Başhekimimiz Dr. Fatih Altıntepe’ye, Hastane Müdürümüz Abdullah Ağılcı’ya, son üç yıldır başkanlığımızı yürüten Keramettin Balcı kardeşimize ve yönetimine teşekkür ediyoruz. Biz bugün devraldığımız hizmet bayrağını daha ileriye taşımanın gayreti içiresinde olacağız.” dedi.

 

BAĞIŞÇILARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Hastane yönetimi ile birlikte el ele vererek Seydişehir Devlet Hastanesi’nde ihtiyaç duyulacak her türlü cihaz alımı ve tadilat tamirat konularına ağırlık vereceklerini kaydeden Mızrak, “Bugüne kadar derneğimize destek veren tüm bağışçılarımıza teşekkür ediyoruz. Az çok demeden derneğimize olan katkılarıyla hastanemizde ihtiyaç duyulan tıbbi cihazlarımızın alımını gerçekleştirdik. Yine bu bağışlarla diş polikliniğimizin tadilat ve tamiratını tamamlayarak halkımızın hizmetine sunduk. Yeni dönemde de hep birlikte el ele vererek başta hastanemiz olmak üzere ilçemizin sağlık alanında ihtiyaç duyacağı her türlü konuda yanlarında olacak maddi ve manevi destek olacağız.” diye konuştu.

Bu haber toplam 871 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim