• İstanbul9 °C
  • Ankara3 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Sağlık Hizmetleri Derneği’nden Ak Parti’ye ziyaret
14 Kasım 2020 Cumartesi 13:36

Sağlık Hizmetleri Derneği’nden Ak Parti’ye ziyaret

Seydişehir Sağlık Hizmetlerini Geliştirme ve Sosyal Yardımlaşma Derneği yöneticileri, geçtiğimiz günlerde yeniden ilçe başkanı seçilen Ak Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay’a ziyarette bulundu.

Seydişehir Sağlık Hizmetlerini Geliştirme ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Mevlüt Mızrak ve dernek yönetim kurulu üyeleri Abdullah Ağılcı, Mehmet Gökalp, Ömer Ali Yalçın ve Hüseyin Sarı geçtiğimiz günlerde güven tazeleyerek yeniden ilçe başkanlığı’na seçilen Kemaleten Atalalay’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

Dernek faaliyetleri, sağlık alanında yaşanan gelişmeler ve güncel koronavirüs vakalarının değerlendirildiği ziyaret programında konuşan Dernek Başkanı Mevlüt Mızrak, “Başkanımız Kemalettin Atalay’ın şahsında yeni seçilen tüm yönetim kurulu üyelerimize yeni görevlerinde başarı ve muvaffakiyetler diliyoruz. Şehrimiz adına güzel hizmetlere vesile olmalarını yüce mevladan niyaz ediyoruz. Bizlerde Sağlık Hizmetlerini Geliştirme ve Sosyal Yardımlaşma Derneği olarak özellikle sağlık alanında üzerimize düşen bir görev olması halinde her zaman yanlarında olduğumuzu belirtiyoruz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İlçe Başkanı Kemaletin Atalay, Seydişehir Sağlık Hizmetlerini Geliştirme ve Sosyal Yardımlaşma Derneği yöneticilerine teşekkür ederek, başarı dileklerini iletti.

Bu haber toplam 915 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim