• İstanbul21 °C
  • Ankara20 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
SEBELTAŞ PERSONELİNE EĞİTİM SEMİNERİ VERİLDİ
02 Şubat 2019 Cumartesi 09:16

SEBELTAŞ PERSONELİNE EĞİTİM SEMİNERİ VERİLDİ

Seydişehir Belediyesi Sebeltaş A.Ş. bünyesinde çalışan personele yönelik “İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği” konulu seminer verilip, sağlık taraması yapıldı.

 

Belediye Düğün Salonu’nda düzenlenen seminere konuşmacı olarak katılan İş Güvenliği Uzmanı Şaziye Koç, Seydişehir Belediyesi Sebeltaş A.Ş. bünyesinde çalışan personelleri iş güvenliği, çalışma hak ve sorumlulukları gibi konularda bilgilendirdi.

 

Her yıl düzenli olarak yapılan seminerde, iş kazalarının, kazadır deyip geçilmemesi gerektiğine dikkat çekilerek, gerekli tedbirler ve uygun ortam oluşturulduğu sürece iş kazalarının yüzde 98 (%98) önlenebileceği vurgulandı. Seminerde işçi sağlığı ve iş güvenliği prensipleri, genel iş güvenliği, iş kazasını önleme yöntemleri, koruyucu malzeme kullanımı ve çalışanların yasal hak ve sorumlulukları hakkında bilgiler aktarıldı.

Çalışanlara Sağlık Taraması Yapıldı

 

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, ‘’Çalışan personellerinin sağlıklarının önemli olduğunu periyodik olarak sağlık taramasından geçirildiklerini belirtti.’’ Sebeltaş A.Ş. bünyesinde çalışan personeller akciğer grafisi, odyometri testi, solunum fonksiyon testini içeren sağlık taramasından geçti.

Bu haber toplam 905 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim