• İstanbul20 °C
  • Ankara26 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ŞEKERBANK SEYDİŞEHİR ŞUBESİ İLE SEYDİŞEHİR ESNAF VE SANATKÂRLAR ODASI ARASINDA PROTOKOL İMZALANDI
20 Nisan 2019 Cumartesi 10:19

ŞEKERBANK SEYDİŞEHİR ŞUBESİ İLE SEYDİŞEHİR ESNAF VE SANATKÂRLAR ODASI ARASINDA PROTOKOL İMZALANDI

Seydişehir Şeker Bank Şubesi, Esnaf Bankacılığı misyonu çerçevesince başlattığı, KAPIMIZ ESNAFA AÇIK kampanyası için Seydişehir Esnaf ve Sanatkârlar Odası ile protokol imzaladı.

Protokol imza töreninde konuşan Şekerbank Seydişehir Şube Müdürü, Murat ÖZDEMİR; ekonomik sıkıntı içinde olan Esnafımızın yanında yer almak, sıkıntılarına bir nebze çare olabilmek amacıyla, Bankamızın politikası gereği hem düşük faizli kredi, hem de işyerlerinde kullandıkları POS cihazları ve internet bankacılığı gibi değişik ürünlerde tanıyacağımız kolaylık ve indirimlerle esnafımızı rahatlatabilme gayesini taşıyoruz. Esnaf Odamızın üyelerine yönelik çalışma için bir protokol imzaladık. Tüm Esnafımıza hayırlı olsun. Dedi.

Protokolde konuşan Esnaf Odası Başkanı İbrahim AYPAR; Sosyal ve Ekonomik alanda daima üyelerimizin yanında olan oda yönetimi olarak, bugün Şekerbank Seydişehir Şubemizle yeni bir anlaşma sağladık. Oda bünyemizde faaliyette olan KOSGEB temsilciği aracılığı ile ve Diğer bankalarla, Dönem Dönem Esnafımız için yaptığımız bu çalışmalarla üyelerimize biraz olsun nefes aldırmak amacını taşıyoruz. Yaptığımız bu çalışma hakkında üyelerimiz Şekerbank şubesine uğrayarak gerekli bilgileri edinebileceklerdir. İmzalanan protokolün üyelerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Dedi.

Bu haber toplam 1236 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim