• İstanbul13 °C
  • Ankara13 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Selçuklu diyarı sosyal tesislerinin tanıtımı
25 Ocak 2020 Cumartesi 10:25

Selçuklu diyarı sosyal tesislerinin tanıtımı

Seydişehir şehir merkezine yakın Bozkır (Dumlupınar) kavşağı Antalya yolu üzerine 5 bin 500 metrekare alan üzerine kurulacak kır düğün salonu, lokanta, kafeterya ve at binim alanı tanıtımı yapıldı.

Şehre yeni bir görünüm kazandıracak Selçuklu diyarı komple tesisleri

Nişan, düğün, kır düğünü, toplantıları, özel gün ve eğlenceler, spor etkinlikleri, iftar yemekleri gibi organizasyonlarda hizmet verecek.

Üç ortaklı kurulan tesislerin sorumlusu Yaşar Özmen, şehrin yanında vatandaşların kendi araçlarıyla gelinebilecek bir mesafede yeşil alanı çok yüksek bir mekânda masal tadında şehre güzellik katacağını söyledi.

Kır düğünlerinin yeni adresi

Selçuklu diyarı tesislerinin kır düğün salonu bölümünü anlatan Özmen, ‘’Kır düğün salonu 1 bin 500 m2 olup içerisinde çim alanı, çocuk oyun alanı ve hayvanat bahçesi bulunmaktadır. Bu alanda konserler, tiyatrolar, şenlikler ve çocuklar için eğlenceler düzenlenebilecektir. Tahminen 2020 yılının Mart ayında tamamlayıp açmayı planlıyoruz. Ailenizle eğlenceli bir vakit geçirmek için sanatsal ve sportif faaliyetlerle sizlerin ve bölgemizin tek adresi olma yolunda emin adımlarla ilerlemekteyiz. Amacımız, 5 bin 500 metrekarelik bir alanda; kır düğün, at binim, ok atım, restaurant, kafeterya ve marketin bulunduğu sosyal bir tesis olarak bölgemizin gelenek ve göreneklerini tanıtmak bölge ekonomisine katkıda bulunmak için sizlerin hizmetinde olacaktır.’’ diye konuştu.

selcuklu-diyari-2.jpg

Bu haber toplam 1889 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim