• İstanbul19 °C
  • Ankara26 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
SELÇUKLU DİYARI UNLU MAMULLERİ 2. ŞUBESİNİ AÇTI
11 Mart 2023 Cumartesi 11:05

SELÇUKLU DİYARI UNLU MAMULLERİ 2. ŞUBESİNİ AÇTI

Seydişehir’de Selçuklu Unlu Mamulleri olarak hizmet veren işyeri 2. Şubesini eski garaj civarı Hürriyet caddesinde hizmete açıldı.

Şubenin açılışını AK parti ilçe başkanı Kemalettin Atalay, CHP il Başkanı Orhan Özel, Esnaf odası başkanları yaptı.

İşletmeciliğini ilçenin sevilen ve tanınmış simalarından Gülbüs Erdoğan’ın yaptığı Selçuklu Unlu Mamulleri yılların verdiği bilgi ve birikimi ile ürünlerini müşterilerine sunmaya devam ediyor.

İnternet haber sitemize konuşan Gülbüs Erdoğan, "Uzun yıllardır bölge halkına gıda sektöründe hizmet veriyoruz. 2. Şubemizi açarak unlu mamulleri ve pastane sektöründe de hemşerilerimize hizmet edecek olmanın memnuniyetini yaşıyoruz. Her gün taze taze çıkan su böreği, baklava çeşitleri, poğaça ve simit, ekmek çeşitlerinin yanı sıra pasta ürünleri ile müşterilerimizin hizmetindeyiz. İşyerimizin açılışında bizleri yalnız bırakmayan tüm dost ve müşterilerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. İşyerimizde birbirinden kaliteli çeşitleri müşterimize en iyi şekilde sunmayı hedefliyoruz. Halkımızın damak tadına uygun ürünleri sergileyeceğiz. Kalitemizden taviz vermeden, hiçbir zararlı katkı maddesi kullanmadan, kendi üretimimiz olan ürünleri hijyenik bir ortamda müşterilerimize sunacağız. Güzel bir mekân oluşturduk ve zengin çeşitlerimizle vatandaşlara daima en iyi hizmeti sunmaya çaba göstereceğiz." şeklinde konuştu.

Konuşmanın ardından açılışı kurdelesini kesen siyasi parti başkanları ve esnaf odası başkanları, yeni işyerinin hayırlı olmasını ve bol kazançlar getirmesini temenni ettiler.

Açılışa katılan konuklara; firmanın kendi imalatı olan ürünler ikram edildi.

Bu haber toplam 1385 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim