• İstanbul20 °C
  • Ankara24 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
SEYDİŞEHİR AK PARTİ ADAY ADAYLARI TANITIM TOPLANTISI YAPILDI
17 Kasım 2018 Cumartesi 10:56

SEYDİŞEHİR AK PARTİ ADAY ADAYLARI TANITIM TOPLANTISI YAPILDI

akp-aday-1-005.jpgakap-aday-2-005.jpgakp-aday-3-003.jpg

AK Parti’de belediye başkan aday adayları başvurularının sona ermesinin ardından AK Parti Seydişehir Teşkilatı tarafından düzenlenen aday adayları tanıtım toplantısı partililerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Şaban Cengiz Kültür Merkezinde gerçekleştirilen aday adayları tanıtım toplantısına İl başkan yardımcısı, İlçe Koordinatörü Gökhan Taşkıran, İlçe Başkanı Mustafa Konurer, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Belediye başkan aday adayları Halil Kul, Hüseyin Kılınçkaya, Kadın Ve Gençlik Kolları Başkanları, yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri ve mahalle başkanları katıldı.

Aday adayı tanıtım toplantısının açılış konuşmasını yapan AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer Genel merkezimiz Seydişehir Belediye Başkan adaylığına hangi dava arkadaşımızı uygun görürse hep birlikte o aday arkadaşımızın etrafında kenetleneceğiz. Adet tek yumruk olacağız ve adayımızla birlikte hareket edeceğiz. Geçmişte yaşanan hataların yeniden yaşanmaması için hiçbir küskünlüğe fırsat vermeyeceğiz. Teşkilat anlayışında, makamda olan insanlar gelip geçici olsa da tek baki kalan gönül verdiğimiz davamızdır. Biz tüm teşkilat mensuplarımızla yerel seçimlere çok iyi bir şekilde hazırlanacağız. Şimdiden 31 Mart 2019 Mahalli idareler seçimlerinin Ülkemize, milletimize ve Seydişehir’imize hayırlar getirmesini temenni ederim dedi.

Seydişehir belediye başkanı Mehmet Tutal’da yaptığı konuşmada 2014 yılında göreve geldikten sonra aradan geçen 4,5 yılda halkımıza vaat ettiğimiz projelerin çoğunu hayata geçirdik. Her zaman Seydişehir’e en iyi şekilde hizmet etmenin gayreti içerisinde olduk. Önümüzde önemli bir seçim var. Genel merkezimizin takdiri hangi yönde olursa olsun her zaman davamızın arkasında duracağız. .Hiçbir küskünlüğe fırsat vermeden başkan adayı olarak gösterilen arkadaşımızın yanında yer alacağız.

Seydişehir Belediye Başkan aday adayı Halil Kul’da konuşmasında topraklarında yaşamaktan her zaman şeref duyduğum bu güzel şehre en güzel şekilde hizmet etmek için göreve talip oldum. Hep birlikte faydalı projeler ortaya koyacağımıza yürekten inanıyorum. Yapacağımız her hizmette her zaman istişare halinde olacağız. Hiçbir ayrımcılığa fırsat vermeden sosyal belediyecilik anlayışıyla şehrimize en güzel hizmetleri yapacağız dedi.

Seydişehir Belediye Başkan aday adayı Hüseyin Kılınçkaya’da konuşmasında bugün çok mutluyum. Halkımıza hizmet etmek için belediye başkan aday adaylığına müracaatta bulundum. Partimizin teveccühü ile iki dönem belediye meclis üyeliği görevinde bulundum. Şimdide belediye başkanlığına talibim. Görev verildiği takdirde tüm teşkilat mensuplarımızla birlikte bir ve beraber olmak suretiyle el ele vererek canla başla çalışarak yerel seçimlerden başarıyla çıkacağımıza yürekten inanıyorum dedi.

Bu haber toplam 1311 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim