• İstanbul25 °C
  • Ankara30 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
SEYDİŞEHİR AKADEMİ SPORLU BASKETBOLCULAR SEZONA HAZIR
28 Eylül 2019 Cumartesi 10:25

SEYDİŞEHİR AKADEMİ SPORLU BASKETBOLCULAR SEZONA HAZIR

Yıl boyu devam eden ve yaz dönemi 
çalışmalarımızın ardından 2019-2020 Konya il birinciliği liglerine Seydişehir Akademi  Spor basketbol takımları olarak hazırız.
Geçtiğimiz yıl 2’si erkek 3’ü kız olmak üzere 5 katagoride Seydişehir’i temsil ettiğimiz liglerde bu yıl 3’ü erkek 6’sı kız olmak üzere 9 katagoride temsil edeceğiz. Bu yıl ilk defa bir erkek katagorisinde Seydişehir’de de maçlarımız olacak. Bu bir ilk. Bu konudaki desteklerinden dolayı Konya Basketbol İl Temsilciliğine, Konya’daki kulüp yönetici ve antrenörlerimize teşekkür ederiz.
Aynı şekilde Geçtiğimiz yıl 80 (hepsi aktif) olan lisanslı sporcu sayımız bu yıl yaklaşık aktif 120-130 arası olacaktır. Lisanslı tüm basketbolcularımız  maçlarda parkeye çıkıp görev alıyorlar.
Bu sezon 69’u deplasman  35’i Seydişehir’de olmak üzere toplam 104 maçımız olacak.  Maçlarda 2011,2010,2009,2008,2007,2006,2005 ve  2004 doğumlu kız ve erkek sporcularımız mücadele edecektir.
Amacımız çocuklarımızı ve gençlerimizi sporun içinde tutmak ve onları kötü alışkanlıklardan koruyup okul başarılarına katkıda bulunmaktır. Kulüp olarak felsefemiz; sonuca, skora, başarıya veya başarısızlığa dayalı bir sporcu kitlesi yerine hayattan keyif alan, saygılı, ahlaklı, ailesi ve arkadaşları ile sağlıklı iletişim kuran, özgüveni ve akademik başarısı yüksek sporcu kitlesi oluşturmaktır. Önemli olan sporcularımızın antrenman ve maç sürelerinde mutlu olmaları ve keyifli vakit geçirmeleridir. Zaten okul dersleri ile ilgili yeterince psikolojik yoğunluk içerisinde olan sporcularımıza bu yönde eğitim veriyoruz. Kulübümüz bünyesindeki Cimnastik çalışmalarımızda da aynı felsefeyi korumaya çalışıyoruz.
Bu güzel ve verimli çalışmalarda bizlere destek olan, öncelikle kulübümüz velilerine, daha sonra  sponsorlarımıza, çocuklarımızın okullardaki öğretmenlerine, yerel basına, çalışma salonu noktasında yardımcı olan Seydişehir Belediyesi, Necmettin Erbakan Üniversitesi ve Endüstri Meslek Lisesi Yöneticilerine, Belediye Başkanımız Mehmet TUTAL’A ve Kaymakamımız  Aydın EDOĞAN’A çok teşekkür ederiz.
2019-2020 sezonunda  Kulübümüz  Basketbol takımlarına, Seydişehir’deki  diğer tüm takımlara ve bireysel sporculara sakatlık olmadan sağlıklı bir sezon geçirmeleri umuduyla başarılar dileriz.
Son olarak Seydişehir’deki ve deplasmanlardaki maçlarımıza tüm sporseverleri bekleriz.
Bu haber toplam 957 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim