• İstanbul22 °C
  • Ankara20 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
SEYDİŞEHİR, ANKARA’DA TANITILIYOR
13 Haziran 2022 Pazartesi 08:55

SEYDİŞEHİR, ANKARA’DA TANITILIYOR

Seydişehir’in yöresel ürünleri ile tarihi, kültürel ve doğal güzellikleri, 9-12 Haziran tarihlerinde Ankara Başkent Millet Bahçesinde düzenlenen Konya Tanıtım Günlerinde tanıtılıyor.

 

Başkent Millet Bahçesinde Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Konya Tanıtım Günlerinde yer alan Seydişehir standı, katılımcılar tarafından büyük ilgi görüyor. 700 yıllık tarihiyle Seydişehir’in en önemli yöresel ürünlerinden olan Seydişehir Leblebisinin de misafirlere ikram edildiği Seydişehir standında, Seydişehir’in şifalı sularının yer aldığı Seydi Şifa Termal Tesisleri, Kuğulu Tabiat Parkı, Seyyid Harun Cami gibi tarihi ve doğal güzellikleri tanıtılıyor.

 

Başkent Millet Bahçesinde yer alan standa tüm Konyalıları çay içmeye davet eden Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “Seydişehir’imizi ülkemiz genelinde tanıtmaya devam ediyoruz. 9-12 Haziran tarihleri arasında Ankara Başkent Millet Bahçesinde büyükşehir belediyemiz tarafından düzenlenen Konya Tanıtım Günlerinde de Seydişehir olarak yerimizi aldık. İlçemizin yöresel ürünleri ile doğal, tarihi ve kültürel güzelliklerini tanıtıyoruz. Vakti müsait olan tüm Konyalı hemşehrilerimizi standımıza çay içmeye bekliyorum” diye konuştu.

ankarada-2.jpg

Bu haber toplam 1129 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim