• İstanbul13 °C
  • Ankara10 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ PARKLARI AYDINLATIYOR
06 Ekim 2018 Cumartesi 10:22

SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ PARKLARI AYDINLATIYOR

Seydişehir Belediyesi, sorumluluk ve yetki alanında bulunan park alanların ışıklandırma çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

 

Bu kapsamda Seydişehir'de her geçen gün çalışmaları artırma hedefinde olan Belediye Başkanı Mehmet Tutal, park, sokak düzenlemeleri ve aydınlatma çalışmalarını aksatmadan yürütüyor.

 

Özellikle çocuk oyun alanlarının bulunduğu bölgelerde vatandaşlardan gelen talepleri değerlendirdiklerini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, pek çok alanda mevcut aydınlatmalar gerçekleştireceklerini belirtti.

Seydişehir Belediyesi Ulaştırma Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri tarafından şehrin muhtelif yerlerinde ihtiyaç duyulan aydınlatma çalışmalarına hız verildiğini kaydeden Başkan Tutal; Bir şehrin güzelliğini ön plana çıkaran en önemli unsurun parklar ve yeşil alanlardır.Hemşehrilerimizin yoğun bir şekilde kullandığı, çocukların hoşça vakit geçirebilmeleri için hayata geçirdiğimiz parklarımızda ekiplerimiz aydınlatma çalışması yapıyor. Bu sayede bölge karanlık bir görüntüden kurtulmuş olacak ve daha güvenli hale gelecek.Akşam saatlerinde ayrıca Zabıta ekiplerimiz bölgemizde bulunan parklarımızı gezerek güvenlik noktasında gerekli önlemleri alıyor. "dedi.

 

Park alanlarının aydınlatılarak, gece daha güvenli bir ortam oluşturulmasının sağlandığını kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal ; belirlenen program dahilinde ekiplerimiz elektirik direklerimizi kendi atölyelerimizde hazırlayarak parklarımızdan vatandaşlarımızın daha uzun süreli faydalanmasına imkan sağlayan aydınlatma çalışmalarına başladı. Aydınlatma çalışmalarımız ile parklarımız daha güvenli ve korunaklı hale gelecek "şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 754 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim