• İstanbul20 °C
  • Ankara17 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ SON TEKNOLOJİYLE EKMEK ÜRETİYOR
26 Kasım 2022 Cumartesi 10:48

SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ SON TEKNOLOJİYLE EKMEK ÜRETİYOR

 

Seydişehir Belediyesi Halk Ekmek ve Unlu Mamulleri hizmete başladı.

Seydişehir- Antalya Çevre yolu Marangozlar Sanayisi karşısında bulunan Tesisin içerisine Seydişehir Belediyesi tarafından kurulan halk ekmek fabrikasında üretilen ekmekler vatandaşlara ulaştırılıyor.

Seydişehir Belediyesi bünyesinde açılan ekmek üretimine devam eden halk ekmek fırınını ziyaret eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, fırından sıcak ekmek çıkardı, akabinde tesisi gezerek faaliyetler hakkında bilgi aldı.

Başkan Tutal, “Halk ekmek fırınımız komple otomatik ve son teknoloji makinelerle hizmet ilçemize hizmet veriyor. İhtiyaçlı olan ailelerimize ücretsiz olarak günlük 800 ekmek dağıtımı yapılıyor. Kendi işletmelerimiz olan Seydi Şifa Termal Tesislerimiz, Seydi Kafe’m, Muhabbethane Emekliler Lokali, Aşevi ve Adile Baysal Kültür ve Sanat Evi Restoran'ının ekmek, pasta, börek, simit, boğaca, çeşitli tatlı ihtiyaçlarını fırınımızdan karşılıyoruz ”ifadelerini kullandı.

Halk ekmek fırınının tek vardiya olarak çalıştığını kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal “Vatandaşlarımıza sağlıklı ve hijyenik ortamda birinci sınıf ürünlerle hizmet vermenin gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. İlçemizde şu an 4 liradan ekmek satışı yapılmasına rağmen vatandaşlarımızı gözeterek bizim fırınımızda 3.5 liradan ekmek satışı yapıyoruz” dedi.

Bu haber toplam 1318 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim