• İstanbul15 °C
  • Ankara17 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ SÜNNET ŞÖLENİ YAPILDI
18 Eylül 2023 Pazartesi 08:36

SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ SÜNNET ŞÖLENİ YAPILDI

 

Seydişehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Sünnet Şöleni'nde 114 çocuk bir araya geldi. Ailelerin ve protokol üyelerinin katıldığı şölen büyük bir coşku ile gerçekleştirildi.

 

Seydişehir Belediyesi tarafından düzenlenen organizasyonda belediyeye kayıt yaptıran 114 çocuğun sünnetleri geçtiğimiz günlerde Seydişehir Devlet Hastanesinde Üroloji Dr. Emin Çintaş tarafından yapılarak tamamlanmıştı.

 

Sünnet Çocukları ve aileleri için Milli İrade Meydanında gerçekleştirilen Sünnet Şölenine; AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Hakan Özer, Seydişehir Kaymakamı Cevdet Bakkal, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Jandarma Komutanı Muhammet Yaşar Hançer, İlçe Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı , siyasi parti temsilcileri, belediye meclis üyeleri, kurum müdürleri ile sünnet olan çocuklar ve ailelerinin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Konya Büyükşehir Belediyesi Mehter Takımı eşliği ile başlayan şölende İlçe Müftüsü Adem Bebek’in yaptığı dua ile devem etti.

 

Yavrularımızın erkekliğe ilk adımı olan sünnetleri gerçekleştirdik diyen Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “9 yıllık sürede bir çok proje gerçekleştirdik. Rabbim çocuklarımıza böyle güzel bir sünnet şöleninde çocuklarımızın küçük düğününü yapmış olduk ve eğlencelerine bizde ortak olduk. İnşallah aileleri olarak sizlere de düğünlerini yapmayı, mürüvvetlerini göstermeyi Cenab-ı Allah nasip etsin. Ailelerine vatana, millete çok sayıda hayırlı hizmetler üretmeyi faydalı olmayı çocuklarımıza nasip etsin” ifadelerini kullandı.

 

Sünnet şöleninin hayırlara vesile olmasını dileyerek sözlerine başlayan Kaymakam Cevdet Bakkal, “ Sizlerle birlikte bu mutlu günde beraber olmak bizim içinde çok kıymetli. Çocuklarımızın hayatında önemli bir dönem. Ben hem ailelerimize, çocuklarımıza sıhhat, huzur diliyorum. Gelecek yaşamlarında çocuklarımıza, gençlerimize geri kalan ömürlerinde mutlu, huzurlu, sıhhatli hayatlar diliyoruz” diye konuştu.

 

AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Hakan Özer “ Çocuklarımızın erkekliğe ilk adımını atıyorlar. Onlar için, aileleri için unutulmaz bir gün. Bu mutluluklarını birlikte yaşıyoruz. Bizler çocuklarımıza, nesillerimize sahip olmakla yükümlüyüz. Ecdatlarımız bizlere bahsettiği büyük devletleri, büyük kültürleri geleneklerimize, milli değerlerimize, inançlarımıza sahip çıkarak bu günlere taşıdılar. Bizlerde bu kültürlerimize sahip çıkarak koruyarak bu mirasları yaşatmaya devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Yapılan konuşmaların ardından sünnet çocuklarına törene katılan protokol üyelerince Seydişehir Belediyesi'nin hediyesi bisikletleri verildi

Şölen, sünnet çocukları ve ailelerinin müzik eşliğinde Hacivat-Karagöz oyunu, Sihirbaz ve Jonglör gösterileri ile gönüllerince eğlenmesiyle devam etti. Ayrıca şölene katılan tüm çocuklara patlamış mısır ve pamuk şeker ikramı da yapıldı

sunnet-soleni-yapildi-3.jpg

Bu haber toplam 709 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim