




SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ YOL AÇMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
Seydişehir Belediyesi ekipleri, yol açma çalışmaları kapsamında Ulukapı Mahallesi Taşağıl Bölgesi, Organize Sanayi Bölgesi, Bahçelievler Mahallesi ve 60 Evler bölgesinde 100 bin metrekare genişliğinde yeni yol açıldı.
Seydişehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından çalışmaların devam ettiğini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, yol açma çalışmaları kapsamında 100 bin metrekarelik yolda malzeme serim çalışmalarının devam ettiğini kaydetti.
Yol açma ve genişletme çalışmalarına ağırlık verdiklerini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal;" başta kent merkezi olmak üzere farklı birçok bölgede çalışmalarımız devam ediyor. Ulukapı Mahallesi Taşağıl Bölgesi, Organize Sanayi Bölgesi, Bahçelievler Mahallesi ve 60 Evler Bölgesinde 100 bin metrekare genişliğinde yeni yol açıldı. Seydişehir Belediyesi olarak, ihtiyaç olan ve yeni yaşam alanlarında oluşan sorunları çözmeye gayret ediyoruz. Bu bölgelerimizde açılan 100 bin metrekarelik yolumuzda 300 bin metrekarelik malzeme serimi yaptık. Açtığımız yollarımızla, kent içi ulaşımın rahatlamasına da katkı sağlayacak. Amacımız en kısa zamanda yollarımızı tamamlayarak, hizmete açmak. Bu çalışmaların yapılmasında emeği geçen bütün ekibime teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

- 1915 Seydişehir Spor’dan Kritik Maç: Tüm Sporseverler Davetli!
- SEYDİŞEHİR’DE YERALTI KAYNAKLARI TESPİT ÇALIŞMALARI BAŞLADI
- BAŞKAN USTAOĞLU, “TALEPLERE, İSTEKLERE HER ZAMAN AÇIĞIZ”
- PANKOBİRLİK’TE TÜM OYLAR YENİDEN BAŞKAN ERKOYUNCU’YA
- Seydişehir’de Spor Kulüpleriyle İstişare Toplantısı Gerçekleştirildi...
Haber Yazılımı: CM Bilişim