

SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ YÜZME HAVUZU HİZMETE AÇILDI
Seydişehir Belediyesi iştirak şirketi SEBELTAŞ A.Ş.’nin işletmeciliğini yaptığı Alaylar 2 Mahallesi lojmanlar girişinde bulunan yüzme havuzu vatandaşların kullanımına açıldı.
Haftanın her günü hizmet veren havuzda hijyen ve güvenlik konularına da büyük önem veriliyor.
Başkan Tutal, havuzda haftalık rutin temizlikler ile hijyenik kontrollerinin büyük bir titizlik içinde gerçekleştiğini kaydetti.
Havuzda su sirkülasyonunun sürekli devam ettiğini belirten Belediye Başkanı Mehmet Tutal;" sosyal belediyecilik adına farklı yaşam alanları oluşturuyoruz. Yüzme havuzumuz da bunlardan biri. Ramazan Bayramı sonrası yüzme havuzumuzun bakımını yapılarak standartlara uygun hale getirdik. Çocuk ve gençlerimizin sağlıklı bir şekilde yüzme eğitimlerini alabilmeleri için yaz spor okulları kapsamında kurslarımız başlayacak"dedi.
Seydişehir Belediyesi yüzme havuzunun haftanın yedi günü hizmet vereceğini kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal , Sabah 09.00 - Akşam 17.30'a kadar açık olduğunu Cuma ve Cumartesi günleri bayanların hizmetinde olacağını kaydetti.

- Seydişehir'de Sahurda Mehter Sürprizi
- BAŞKAN USTAOĞLU, EVDE BAKIM HİZMETİ ALAN ENGELLİ BİREYLERLE BULUŞTU
- CHP Konya Milletvekili Barış Bektaş: Karapınar çiftçisinin pancar kotasındaki hakkı teslim edilmelidir
- AK Parti Konya Milletvekili Hasan Ekici’den TSE’ye Ziyaret
- 1915 Seydişehir Spor’dan Eti Alüminyum’a Ziyaret...
Haber Yazılımı: CM Bilişim












