• İstanbul25 °C
  • Ankara26 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
SEYDİŞEHİR BELEDİYESİNDEN 19 MAYIS’TA ANLAMLI ETKİNLİK
15 Mayıs 2020 Cuma 09:07

SEYDİŞEHİR BELEDİYESİNDEN 19 MAYIS’TA ANLAMLI ETKİNLİK

“EVDE KAL” ÇAĞRISINA UYAN GENÇLERE DE KİTAP HEDİYE EDİLECEK

Koronavirüs ile mücadele kapsamında sokağa çıkma yasağı getirilen gençlere, Belediye Başkanı Mehmet Tutal kitap hediye edecek.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Seydişehir'de ikamet eden gençlere 19 Seçki eserden oluşan kitap hediye edilecek.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, gençlerden 11 -13 Mayıs tarihleri arasında Seydişehir Belediyesi Web sitesine online müracaat etmelerini, istedikleri eseri işaretleyerek başvuruda bulunmalarını istedi.

Başkan Tutal, “Koronavirüs nedeniyle dünya genelinde yaşanan zorlu bir süreç var. Biz bu süreci hem ülkemizde hem de ilçemizde nasıl hafif atlatabiliriz bunun çözümlerini bulmaya çalışıyoruz. Gençlerimize armağan edilen 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor bayramımızda bizde evde kal çağrısına uyan öğrencilerimizin yanında olabilmek ve vakitlerini kitap okuyarak değerlendirmeleri biçin böyle bir çalışma yaptık" dedi.

Başkan Tutal; " Amak-ı Hayal, Yunus Divanı, Kutadgu Bilig, Bostan Gülistan, Hay Bin Yakzan, Yeraltından Notlar, İnsan Ne ile Yaşar, Beş Şehir, Gül Yetiştiren Adam, Uzun Hikaye, Var Olmak, Bu Ülke, Kültürden İrfana, Reis Bey, Toprak Ana, Güvercin Gerdanlığı, Osmancık, Suç ve Ceza, Atsız Hikayeler, adlı eserlerimizi, sizlere armağan edeceğiz" şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 867 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim