• İstanbul18 °C
  • Ankara21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
SEYDİŞEHİR BELEDİYESİNDEN ESNAFA VE ÇİFTÇİLERE BÜYÜK DESTEK
05 Şubat 2021 Cuma 10:57

SEYDİŞEHİR BELEDİYESİNDEN ESNAFA VE ÇİFTÇİLERE BÜYÜK DESTEK

 

Seydişehir Belediyesi Düğün Salonunda düzenlenen Şubat Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Ak Parti, CHP, MHP ve İyi Parti meclis üyelerinin ve Belediye Birim müdürlerinin katılımlarıyla gerçekleştirildi.

 

Gündeme ilişkin maddelerin görüşüldüğü toplantı sonunda AK Parti Grubunun, gündem dışı olarak sunduğu, Seydişehir Belediyesine ait gayrimenkullerde kiracı olarak bulunan esnaf ve çiftçilerimizin kiralamış oldukları işyeri ve tarım arazilerine 12 ay kira zammı yapılmaması konusu gündeme alındı.

 

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, gündem dışı olarak sunulan öneriyi, gündeme alınarak görüşülmesini AK Parti, MHP ve CHP, İyi Parti Meclis Üyelerinin onayına sundu.

 

Seydişehir Belediyesine ait gayrimenkul kira bedellerine 1 yıl boyunca zam yapılmaması oy birliğiyle gündeme alınarak kabul edildi. Oy birliğiyle kabul edilen “Seydişehir Belediyesine ait Gayrimenkullere 1 yıl boyunca zam yapılmaması ”Şubat ayı meclis kararıyla alınmış oldu.

 

Oy birliğiyle kabul edilen kararın Belediyemize ait gayrimenkullerde kiracı olan tüm esnaf ve tarım arazilerini eken çiftçilerimize hayırlı olmasını dileyen Belediye Başkanı Mehmet Tutal; ”Salgın nedeniyle ülke olarak zorlu bir süreçten geçiyoruz. Bu süreci el ele vererek, birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde geride bırakacağız. Bugün de esnaf ve çiftçilerimize destek olmak için AK Parti grubunun meclisimize sunduğu tekliften dolayı büyük memnuniyet duyduk. Aynı hassasiyetle bu önerinin gündem maddesi olarak kabul edilmesi ve akabinde oy birliğiyle kararın alınmasından dolayı ayrıca mutlu olduk. Her bir meclis üyemize, bu konuda göstermiş olduğu hassasiyetten dolayı ayrı, ayrı teşekkür ediyorum. Bu zorlu süreçte esnaf ve çiftçilerimizin durumlarını göz önünde bulundurarak hep birlikte almış olduğumuz kararın ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Bu haber toplam 919 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim