• İstanbul8 °C
  • Ankara2 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
SEYDİŞEHİR BELEDİYESİNDEN KAR VE BUZLANMAYA KARŞI MÜCADELE
19 Şubat 2021 Cuma 10:39

SEYDİŞEHİR BELEDİYESİNDEN KAR VE BUZLANMAYA KARŞI MÜCADELE

Seydişehir Belediyesi ekipleri tarafından kar yağışının ardından kar kürüme ve temizleme çalışmaları başladı.

Seydişehir genelinde etkili olan kar yağışının ardından ilçe beyaza büründü. Seydişehir Belediyesi Fen İşleri ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, kar temizleme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, kar yağışı nedeniyle sosyal hayatın olumsuz etkilenmemesi adına ekiplerin çalışmalara hızlı bir şekilde başladığını belirterek, ilçe genelinde ve kırsal mahallelerde de gereken çalışmaların yapıldığını kaydetti.

Ekipler bu kapsamda hem ilçe merkezinde hem de dış mahallelerde sabah erken saatlerde ana arterlerde ve caddelerde buzlanmaya karşı solüsyon uygulaması gerçekleştiriyor.

Başkan Tutal; “ uzun zamandır hasret kaldığımız kar yağışına Yüce Rabbimize şükürler olsun ki kavuştuk. Gece saatlerinde başlayan kar yağışı ile ilçemiz bereketle buluşurken diğer yandan da ilçemizdeki sosyal hayatın etkilenmemesi için tedbirlerimizi daha önceden almıştık. Bugün ise ilçemizdeki sosyal hayatın olumsuz etkilenmemesi için yoğun çalışmalarımıza başladık. Belediyemize bağlı ekiplerimiz, ana ve ara yollarda, ana arterlerdeki kaldırımlarda, şehir meydanlarında, parklarda, hastane, okul ve cami bölgelerimizde yürüyüş yollarında kar temizliği ve tuzlama çalışmaları yapıyor. Kırsal ve merkez olmak üzere 55 mahallemizdeki sokak ve caddelerde kar temizleme çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Olası kar yağışı ve buzlanmaya karşı bölge genelinde yaşanabilecek tüm olumsuzlukların önüne geçmek amacıyla gerekli tedbir ve önlemlerimizi aldık, almaya devam ediyoruz. Ana arter yollarımızda tuzlama ve solüsyonlama çalışmalarını düzenli olarak gece ve sabahın erken saatlerinde gerçekleştiriyoruz. Ekiplerimiz 7/24 olası olumsuz hava şartlarına karşı hazır bir şekilde çalışmalarını sürdürmektedir. Yoğun mesai içerisinde olan tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum." dedi.

Bu haber toplam 858 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim