• İstanbul13 °C
  • Ankara13 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN RAMAZAN ÖNCESİ CAMİ TEMİZLİĞİ
04 Mayıs 2019 Cumartesi 10:19

SEYDİŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN RAMAZAN ÖNCESİ CAMİ TEMİZLİĞİ

Seydişehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, 6 Mayıs’ta başlayacak olan Ramazan ayı öncesinde camilere temizlik seferberliği başlattı.

İlçe merkezinde bulunan ibadethanelerde yıl boyunca rutin temizlik çalışmaları yapan Seydişehir Belediyesi ekipleri, İslam âlemi için rahmet, bereket, birlik ve beraberlik ayı olan, oruç ibadetinin yerine getirildiği Ramazan ayında, vatandaşların temiz ve ferah bir ortamda ibadetlerini yerine getirmeleri için camilerdeki temizlik çalışmalarını hızlandırdı. Başlatılan temizlik çalışmaları, sadece merkez mahallelerdeki camiler değil, kırsal mahallelerdeki camilerde de yürütülüyor.

Başkan Tutal ‘’ Vatandaşların yoğun olarak kullandığı ibadethaneleri temiz tutmak, bizim sosyal belediyecilik anlayışımız gereğidir. Yıl boyunca yapılan rutin çalışmalarımız ve Ramazan ayı öncesi yapılan temizlik çalışmalarımızda, vatandaşların sağlıklı ve huzurlu bir şekilde ibadet edebilmeleri için düzenli olarak camilerimizde iç ve dış mekân temizliği yapılıyor’’ dedi.

Temizlik ekipleri, camilerin iç mekânlarında bulunan halılar, ayakkabılıklar, kapı ve duvarlarda detaylı temizlik yapılıyor, ayna ve camlar silinerek genel ve kapsamlı bir çalışma yürütülüyor. Bunun yanı sıra, cami önleri ve girişleri, şadırvan ve abdest alma yerleri ile tuvaletlerin genel temizlikleri de gerçekleştiriliyor.

Bu haber toplam 771 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim