• İstanbul8 °C
  • Ankara2 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
SEYDİŞEHİR BELEDİYESİNDEN YANGIN BÖLGESİNDEKİ ÇALIŞMALARA DESTEK
31 Temmuz 2021 Cumartesi 10:40

SEYDİŞEHİR BELEDİYESİNDEN YANGIN BÖLGESİNDEKİ ÇALIŞMALARA DESTEK

Seydişehir Belediyesi, Antalya'nın Manavgat ilçesinde başlayan ve kontrol altına alınmaya çalışılan orman yangınına müdahale etmek için 3 personel ile birlikte 1 arazöz ve 1 aracını lojistik destek çalışmalarına katılmak için yangın bölgesine gönderdi.

 

Antalya'nın Manavgat ilçesinde başlayan, hızla ilerleyerek yerleşim yerlerini de etkileyen orman yangınının kontrol altına alınması ve soğutma işlemlerinin yapılması için Seydişehir Belediyesi harekete geçti.

 

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğüne bağlı 1 arazöz, 1 lojistik destek aracı ve 3 personelle yangın bölgesine ulaşarak çalışmalarına başladığını belirtti.

 

Yangın bölgesinde yangının kontrol altına alınması ve soğutma işlemlerinin yapılması için seferber olduklarını söyleyen Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “Seydişehir olarak coğrafi yakınlığımız olan Akseki ve Manavgat bölgesinde başlayan yangınların kontrol altına alınması ve kontrol altına alınan bölgelerde de soğutma işlemlerinin yapılabilmesi için 3 personelimiz ile birlikte 1 adet arazöz ve 1 adet lojistik destek aracımızı bölgeye gönderdik. Tüm imkanlarımızla destek olmaya, yaralarımızı birlikte sarmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Seydişehir İtfaiyesi de Yangın Bölgesinde

 

Seydişehir Belediyesi’nin yangın bölgesinde yürütülen çalışmalara araç ve personel desteği göndermesinin yanında Konya Büyükşehir Belediyesine bağlı Seydişehir İtfaiye Amirliği de 2 personel ile birlikte 1 itfaiye aracını yangın bölgesine gönderdi.

Seydişehir’den yangın bölgesine gönderilen ekip ve araçlar, yangın bölgesindeki çalışmalara hızla katılarak çalışmalarına başladı.

yangin-bolgesinde.jpg

Bu haber toplam 817 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim