• İstanbul24 °C
  • Ankara20 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Seydişehir Belediyesi'nden Yeni Sosyal Proje: Şehir Lokantasına Yoğun İlgi
03 Eylül 2025 Çarşamba 11:02

Seydişehir Belediyesi'nden Yeni Sosyal Proje: Şehir Lokantasına Yoğun İlgi

 

Seydişehir Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışıyla hayata geçirdiği projelere bir yenisini daha ekledi. Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu’nun öncülüğünde Atatürk Caddesi üzerinde hizmete açılan Şehir Lokantası, uygun fiyatlı ve kaliteli yemek seçenekleriyle vatandaşlardan büyük ilgi görüyor.

Her gün 12.00 ile 15.00 saatleri arasında hizmet veren lokantada, üç çeşit yemek sadece 80 TL'ye sunuluyor. Uygun fiyat politikasıyla özellikle dar gelirli vatandaşlara destek olmayı amaçlayan proje, hem ekonomik hem de sosyal açıdan önemli bir ihtiyaca cevap veriyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, “Şehir Lokantası özellikle ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız için önemli bir destek olacak. Amacımız sadece yemek sunmak değil; aynı sofrada buluşarak dayanışmayı güçlendirmek, paylaşma ve birlik ruhunu canlı tutmak. Bu tesis, yalnızca bir yemek yeri değil; aynı zamanda toplumsal dayanışmanın ve birlikte yaşama kültürünün bir simgesidir,” dedi.

Şehir Lokantası, sunduğu kaliteli hizmet ve samimi ortamıyla kısa sürede halkın buluşma noktalarından biri haline geldi.

Bu haber toplam 43 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Seydişehir Postasi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Haber Yazılımı: CM Bilişim