

SEYDİŞEHİR BELEDİYESPOR KULÜBÜ GRUP BİRİNCİSİ
Seydişehir Belediyespor Kulübü Futbol Takımı 1. Amatör Küme B grubunda
ilk yarıyı dört galibiyet ve bir mağlubiyetle grup birincisi olarak tamamladı.
Takımımız ikinci devre ilk maçını Konya’da oynayacak.
İlk devreyi grup birinci olarak tamamlayan takıma teşekkür eden Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu “ Seydişehir’imizin gururu olan Seydişehir Belediye Spor Kulübü Futbol Takımımız ilk yarı maçlarını grup birincisi olarak tamamladı. Takımımız ikinci yarı hazırlıklarını tamamladı ve artık pazar günü oynanacak olan maçta güzel bir oyun sergileyecek.
Futbol takımımızı desteklemek ve onların yanlarında olmak için tüm Seydişehirli hemşehrilerimizi tribünleri doldurmaya davet ediyorum. Birlik, beraberlik, kardeşlik havası içerisinde oynayacakları maçlarda sporcularımızla yolumuza doludizgin devam edeceğiz. Bu yolun sonunda sezonu Şampiyon olarak tamamlayıp Süper Amatöre yükseleceğimize inancımız tam. Tüm oyuncularımıza ve teknik heyetimize şimdiden başarılar diliyorum.” dedi.
1.Amatör Küme’de yer alan Seydişehir Belediyespor 9 Şubat Pazar günü saat 12.00’de Konya’da Genç Ülküm Sporla karşılaşacak.

- AK PARTİ İLÇE BAŞKANI ARIN; YENİ DOĞALGAZ YATIRIMI HAYIRLI OLSUN
- BAKAN YUMAKLI, KONYA ŞEKER FABRİKASI’NI ZİYARET ETTİ
- BEN, BÜYÜK EMİR RÜSTEM BEY!
- ÇOCUK SAĞLIĞI VE HASTALIKLARI UZMANI UZM. DR. KÜBRA KÖSE GÖREVE BAŞLADI
- GÖZ HASTALIKLARI UZMANI OP. DR. BETÜL ARSLAN SEYDİŞEHİR DEVLET HASTANESİ’NDE GÖREVE BAŞLADI
Haber Yazılımı: CM Bilişim












